Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Thursday, January 14, 2010

Samseng kg Dusun yg ketakutan..

Hari ni nak mengadap sesaorang.
Nak pohon simpati..
Dari malam tadi duk susun ayat.
Jangan la nanti tersepak ibu kaki sendiri.
Gelabah ni...
Kena buat muka welfare ke?
Kalau ku senyum dari telinga ke telinga,
ada point ke?
Ke kena siap ada background music ni?
Adeiii....
Tolong doakan saya yer..
Harap harap permintaan di kabulkan.
Permohonan di luluskan.
Please, please, please...
Wish me luck...

7 comments:

Yunus Badawi said...

Saya doakan awak berjaya mendapat apa yg dihajati.

Apa punya samseng lah hehehe

LIPISLADY said...

assalamualaikum, saya syorkan cikgu buat myka welfare sikit sambil senyum kambing sampai ketelinga,, anyway saya doakan agar cikgu berjaya, nok mintak cuti kee cikgu, atau nok mintak naik gaji hehehe,,,gurau aja yee,,,

maiyah said...

hehe.. wat muke leper kit muahaha

makcu said...

Takut nak jumpa Frank Sinatra ke? Pakai muzik latar mesti baik punya... ape susah, pakai kebal bawah tanah, mesti jalan daa..

hani@debumelukut said...

hahahaa..Makcu saja yang tau sapa frank sinatra tu yer...tapi bukan dia lah..

hani@debumelukut said...

Makcu,
kalau dah duk di bumi kenyalang tu, enjoy urself laaa..bo la duk ngadap laptop nyo!!

hani@debumelukut said...

sdr yunus,
samseng ni samseng yang tak sempat nuntut ilmu sampai habis, tok guru meninggal...innalillahhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...