Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Friday, August 17, 2012

Jadi ke raya ni?

Ada 1001 perkara yg sudah buat.

Masih ada 1001 perkara yang perlu di buat.

Cuma satu perkara ni saja yang tak kan saya buat setiap kali beraya.

BERDIET

Katakan 'TIDAK'  pada berdiet.

TIDAKKKKKKKKKKKKK...!

(Lepas raya nanti N3 mengenai lebihan timbangan berat badan pasti menyusul..Sesal kemudian berguna juga, sekurang kurangnya dapat mendaulatkan selera makan..Biasa lah tu )

4 comments:

KakNi (CikNi Ahni) said...

saya ni senang jer cakap tapi nak buat mmg susah, kalau makan ikut sunah nabi, tu dah the best diet of all time...

Haslina said...

Raya dulu.. diet fikir kemudian.. hehehe..

Nizam.Ariff said...

masa masih ada...

sila turunkan lagi berat badan untuk compensate kenaikan selepas beraya nanti.

katakanlah sekarang dah -5kg dan nak kekalkan -5kg dan dijangkakan selepas raya +3kg... maka untuk 2 hari ini kena cuba dapatkan -8kg.

amacam?

secangkir madu merah said...

Selamat hari raya aidilfitri.. semoga gembira menyambut lebaran bersama keluarga, ya...

hihihi.. jgan nak diet sangatttt.. rugi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...