Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Tuesday, September 25, 2012

Cerita hantu part 2....

Pagi ni nak cerita pasal hantu jugak.
Bukan hantu yg semalam tu.
Ni pasal hantu yg tengok TV lewat malam..
Setiap pagi, atas meja depan TV bersepah.
Ada gelas, mug, mangkuk bekas maggi, roti, tin biskut dan coklat.
Ada bantal, selimut dan laptop.
Ada sweater, getah ikat rambut dan kadang2 ada kupiah.
Dari bahan bukti ni saya boleh agak hantu mana yg berjaga malam.
TV pun tak off...
Aircon di biarkan berkerja untuk sejukkan kerusi meja,
Kadang kadang saya naik hantu jugak.
Tapi bila kita jenis hantu yang bukan jenama Dracula ni,
Mengamuk macam mana pun,
Orang buat derkkkkk saja.
Buat bazir sound effect dan buang tenaga saya saja.
Bik, ko kemas jer lah...

5 comments:

Nanie@NMS said...

Salam Hani,

heheheheheh well said, same goes in my house.

Norhaizan hakim said...

Hahahaha..tak tsu nak komen ape..sabor ajelah.

makcu B said...

Nasib baik ada bibik, macam ambo ni gak.... rasanya kalu boleh jadi hantu yang bersiong dan bertanduk lagi baik bila tengok kat depan tv tu bersepah dgn kulit kuaci, balang biskut raya mcm tempat penagih dadah. Nak tanduk dan nak gigit2 rasanya.

Kak Nik Ja said...

tu lah hani..kita nih sama jelah...spesies hantu baik...sebb tuh tak dak sapa nak takut..hihi

kucingorengemok said...

hahaha, hantu yang ni tak takut, tapi buat orang sakit jiwa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...