Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Thursday, September 6, 2012

Ramuan wajib ada.


Ada 'Pot Luck' kat sekolah.
Tadi saya buka kabinet dan termenung depan tu.
Scan benda2 yg ada dalam tu...Nak masak apa a?
Nak bawa apa ke sekolah untuk Pot Luck?
Malam tadi tak fikir, tunggu last minute baru nak gelabah.
Kek' hentam saja lah' boleh?
Apa apa lah asal saya guna bahan yg paling penting.
KEIKHLASAN.
Tak masukkan serbuk perasa ni memang sah tak sedap nanti masakan saya tu.
Ok, out dan mak masak dulu k.

Sejam kemudian ni hasil nya...taraaaaaa........
 Kek 'hentam saja lah' ni baru keluar dari oven.
Boleh ke bawak ke sekolah ni?
Sedap ke tidak?
Harap2 kawan2 sanggup habiskan.
Bye, tenat lah perut ku hari ni....

5 comments:

kakcik said...

Akhirnya... Masakan apakah yang terjadi? :)

Azian Elias said...

tak pe..yg penting ikhlas. dan i m sure pasti licing....

pB said...

nampak sungguh menyelerakan ....

reyna ibrahim said...

cantiknyaaa...cantiknya...sah sedap ni..

KakNi (CikNi Ahni) said...

bukan kek hentam saja lah tapi kek ikhlas, terbaek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...