Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Wednesday, December 31, 2008

Perasan


Lepas waktu sekolah I singgah kat pasar..”Cikgu, ikan segar2 hari ni, tak nak ke??” Ini mesti parents student I la ni..Beli sikit ambik hati dia…
Pas tu ke kedai runcit..”Kak Hani, karipap segera ni sedap tau.” Iklan percuma ni mungkin dari ex student atau mungkin anak2 jiran yang I tak berapa cam..Tak per lah, sedekahkan senyum saja sebab niat hanya nak beli minyak masak.
Sebelum sampai rumah singgah lagi kat gerai buah..”Pn Hani, nak buah apa hari ni?” Apa ramah benar orang hari ni..? Heran jugak yer. Di mana2 saja ada org yg mengenali diri I ni..Hai, terasa macam artis gitu u..Glamour kut...
Sampai rumah baru tahu kenapa..Opppps, Padan la..! ’Name Tag’ lupa nak tanggalkan sebelum kuar dari pagar sekolah tadi…
Ini publisiti murah nama nya ni...Alahai!

2 comments:

nik nazlyne (insanfana) said...

terhibur juga laa elin,(tersengih) pagi2 baca entry che su ni sebelum pegi meeting kul 9am kejap lagi ni..adoiiiii...(start dah nak sakit kepala)

adik nik said...

assalamualaikum.. selamat tahun baru 2009

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...