Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Thursday, December 11, 2008

'Jem' yang kurang manis




Saper kata jem tu manis? Mai sini, I nak ketuk kepala tu...mana ada manis??? Hari ni I terperangkap dalam jem yang amat pekat...Kalah jem strawberry yang I beli kat Cameron hari tu..Pekat dan pahit! Tak de manis nyer..
Silap I jugak, janji dengan anak2 nak ke Midvalley, dah tu lupa yg hari ni Selangor cuti..I tell you, dari Jln Ampang hingga ke North Court, Mid valley tu jem nya tak reda langsung..Nasib baik tak drive..Parking full sumer nya..Rela bayar rm18 untuk Cab fare tuh..Mau nyer tak sayangkan duit..tapi nak wat cmna dah janji mesti di tepati.
Ni satu hal, org kat m.valley tu macam ulat. Tak seronok la kalau ramai sangat.Nak acu cuba try kasut pun tak leh la you..Terkilan betul. Ni yang budak berdua ni tau nya lapar mmanjang. Mummy dia pun lapar jugak tapi buat2 tak lapar, control gitu. bukan kedekut tapi dah pasang niat dari rumah nak skip lunch.Diarang pun dah makan tadi, saja dah jadi budaya,shopping means eating out.. tambah2 lalu ikut 'The Laksa shack'...Hrmmm..goyah iman mummy! Apa lagi gals, lets have a seat and enjoy the lunch..Best nya laksa!!
Dah puas pusing and posing kitaorg pun rehat kat Mph Bookstore..Eh, niat asal nak ke MPH dahulu sebenarnya, tapi tukar acara, MPH jadi last stop..Wow, this is heaven. Dapat duduk dalam lautan buku ni buat hati rasa tak nak balik...Lastly zohor pun dah nak habis, should be goin back n we all head for the taxi stand...Sekali lagi kami makan 'Jem'..

2 comments:

Anonymous said...

Tolong laaaa,padam gambar2 nih, gua jeles giler nih!!waaaaa!!Gua takleh gi orchard road,baby baru sunat.waa!!!hppning n more-more sale,waa!!!end year sale,waaa!!.

sir said...

ni mesti di Mid Velly..tak apa jem kejap saja..lumrah di kl jem biasa la tu..kalu x jem..bukan KL namanya..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...