Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Wednesday, January 19, 2011

Apa yang membuatkan saya tersenyum?

Saya ni jenis mudah senyum atau mudah tergelak.
Lebih 'laughing gas' kata mak saya.
Di mana tumpahnya kuah kannn...
Tapi orang2 yang tidak mengenali saya selalu baca saya berlainan.
Sombong.
Tak mesra alam, itu tanggapan mereka, first impression mereka.
Sebenarnya saya tak pandai 'ice breaking' saja.
Tapi setelah mengenali saya, mereka akan ubah pendirian.
Change the verdict-Not guilty!
Nasib baik bukan court case.
Ok ok enough about masuk lift tekan sendiri.
Yang saya nak tekankan di sini ialah,
Banyak benda yang mudah buat saya tersenyum..
Ragam anak2, ragam anak murid..
Silly jokes yg spontan dari kawan2..
Statement yg melucukan bagi saya tu, kadangnya bagi org lain biasa2 saja.
Entahlah, mungkin betul kata mak saya, saya ni golongan yg selalu look at things differently.
Atau mungkin itu pasal lah saya ni manissss..uwekkkkkkkk!!!
Kan pembaca pun dah senyum jugak tu..
(Selain dari senyum, saya juga pandai buat org lain senyum..jgn tak tau..)
Apa yang buat saya tersenyum pagi pagi?
Bila celik mata, buka blog saya dan ada komen dari kawan2 yang singgah..
Sukanyaaaaa.........
Keikhlasan catatan komen dari adik2, kakak2 abang2 semua mampu menceriakan pagi saya.
Walau ada yg hanya mencatatkan 'anonymous' sebagai pengomen, dia tetap saya hargai.
Mengetahui yang ada yang bertandang walau dalam senyap..
Ada yang ambil peduli.
Ada yang memahami.
Saya berharap ada juga yang tersenyum bersama saya waktu membaca post ini kerana..
anda membahagiakan saya.
TQ FROM THE BOTTOM OF MY HEART..TERIMA KASIH.

5 comments:

Kazaztan Team said...

salam,

sama2 kasih...

Zuraini Kamal said...

i like all about u.. keep writting

Makcu B said...

Kita suka. Terkadang baca cepat2 mukaddimah sebab tak sabar tunggu akhir kalam...

hani@debumelukut said...

thank you Kazaztan, Zuraini and Makcu

Syaiful Ryezall said...

Senyumlh slgi mpu...sy dh xmpu syum...org yg sy syg xmmbhgiakn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...