Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Monday, June 18, 2012

Siapa yg patut diet tu..Gosip panas!

Imaad : Aunty, grandmummy tu nak paksa kita diet tu..
Anis : Haah? betul ke Mad..Aunty rasa2 grandmummy yang kena starts dieting nya...Alah biar lah Imaad kan, kita buat buat tak tau jer, jom a, kita order lagi..

Imaad : Tak lah, tak makan apa apa pun..Betul cakap, kita tak makan la grandmummy..
Hentam jer lah labu berdua ni...
Malam tadi,
berbuka kat sini sambil anak2 celebrate fathers day.
Semua orang over weight dan semua orang duk cakap pasal nak diet
tapi
tak seorang pun yang berdiet bila menu di depan mata.
Imaad jangan bocorkan rahsia siapa juara makan malam tadi ok....

3 comments:

al-lavendari said...

psst .. Imaad nak aiskrim tak ?

makchaq said...

Nak celebrate takkan nak diet kot.. nanti kata tak meraikan pulak, betul tak Imaad..

pena rozie said...

geram tengok muka imaad...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...