Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Thursday, June 21, 2012

Ini yg frust ni...

Tak bawa rasa nak bawa.
Almaklum lah laptop dah jadi sebahagian dari nyawa.
Dah bawa tu tak leh guna pulak.
Frust nonggeng nonggeng...
Tu pasal lah, lain kali kena cari hotel yang ada Wifi sampai ke dalam bilik..
Tapi dah kerana hotel ni yg paling dekat dgn hala tujuan,
kena bawak bertenang saja lah.
Ni, N3 ni dihasilkan dari lobby hotel yg ada menyediakan kemudahan Internet.
Iyer, problem solved tapi bila kena keluar bilik untuk layan blog banyak pula masaalah lain.
Kena pakai bedak dulu takut org ingatkan hantu vietnam menjelma di lobby.
Kena tukar baju, tak kan nak pamir fesyen kaftan koyak pulak.
Paling tak best, kena tunggu giliran...
Ingat nak share foto tapi tak reti lah nak cucuk kat mana.
Dah tu, yang paling tak best ialah jiran saya ni,seorang budak lelaki berumur 6 tahun.
Dia punya laju menaip , berdesup!
Malu lah kan, saya ni mematuk dengan berhemah stail ayu gitu you.
Eh budak, apa tengok2? apa senyum2? apa ?
Huhuhuhuhuuu....Nak naik teriak guling guling dalam bilik kita lah.
Frust sungguh ni.

5 comments:

Ibu n Abah said...

psssstttt Ticer..
ticer pi shopping raya kat Vietnam??
selamat bercoti....

Ibu n Abah said...

tak tahulah komen tadi dapat ker tidakk
buat lagi...

Pssstttt Ticer..
Ticer menyopping raya di Vietnam ker?
Nanti kongsi citer yer....

ummiarissa said...

kak ni kelakarlah...apa nak dibandingkan ngan budak tu...dia cara dia..kita cara kita...apa kata tanya je budak tu..nak cucuk tang mana nak upload gambar..he hehe

pB said...

kdg kdg baik menginap di hotel yang murah murah ...

ada wifi ...
free pulak tu

secangkir madu merah said...

biasanya dihotel katanya disediakan wifi tapi kita ingatkan bolehlah guna internet rupanya wifi hanya di lobby dia saja, dlm bilik tak dpt.. moral of the story ticer, you kena lah bawak sekali berokband ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...