Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Friday, June 22, 2012

Menang membeli ?

Saya happy tul dapat beli kasut dengan harga rm40.
Dia orang beli kasut yg sama dgn harga rm 20 saja.
Aik? Mana boleh macam tu.
Saya beli handbag puas tawar menawar dapat lah rm45
Dia orang dapat dgn harga rm 30 saja.
Laa, tak best la macam ni...
Saya beli kain sutera sampai rm100 sepasang,
Rm40 sepasang kata awak?
.
Kawan2saya tu sengaja nak buat  saya rasa nak nangis guling2.
Agaknya yang saya beli kualiti nya tak sama, lagi baik dari yg dia orang beli. 
Huhuhuuu...Nak sedapkan hati saya cakap macam tu lah.
Sebenarnya Cikgu Hani awak tu dah tertipu..
Cobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.


4 comments:

Huda said...

uiiii..soping ke tu kak?

Nanie@NMS said...

Salam Jumaat Hani,


Lahhhh kenapa Hani sopping tak bersama kawan2? boleh dpt harga baik kalau beli kedai yg sama beramai2.

Syira said...

salam..

ada kwn2 jneis pandai menawar mmg dapat murahlah...saya ni bab tawar menawar mmg fail

insan_marhaen said...

kalau dah beli, tak baik bersungut. itu kan rezeki juga namanya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...