Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Sunday, October 21, 2012

Bukan kaki bola.

Orang duk heboh Kelantan menang bola.
Saya hanya tau bila tengok N3 orang lain di blog.
Tak kira lah siapa menang ,saya ucapkan tahniah.
Adat bermain ada menang kalah.
Oleh kerana hari ni dah 21 hb dan hari gaji menghampiri,
saya sokong ATM.
ATM ATM ATM kesayangan ku.
Yes! esuk ke ATM ambik gaji.
ATM-Automatic Teller Machine
Dah berbau duit dah ni.....

5 comments:

Norhaizan hakim said...

Saya pun tak berapa minat bola, tapi semalam layan jugak, join suami dan anak, memeriahkan depan tv.

makcu B said...

Ambo tunggu dlm keadaan jantung yang berayun dan bagaikan nak tercabut! Alhamdulillah syukur kepada Allah yang menyalurkan kepandaian kepada TRW..

nik ros said...

menang or kalah adat pertandingan. happy la kalau pasukan yg kita sokong menang kan :)

azieazah said...

Untung orang yang dapat gaji cepat. Saya ni selalunya penghujung hujung sekali...

Kak Nik Ja said...

kita tengok bola lepas tak dek channel lain yg nak tengok atau terpaksa temankan hubby tengok...kelantan menang ekk??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...