Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Wednesday, March 6, 2013

Jadual saya padat..awak macam mana?

Schedule saya padat tahun ini.
Ngalahkan diari menteri kot.
Macam macam hal.
Tu pun tak termasuk acara membeli belah dan jalan2 cari makan.
Acara nyopping ni tak leh masik list sebab selalunya tak di rancang.
Bergantung pada mata..Mata saya lah.
Bergantung pada poket, poket 'dia' lah..Opssss...!
.Macam2 agenda wajib dan sunat ada kat diari hidup saya tahun ni, yg bakal saya tempuhi.Agenda yg kita rancang lah, yg dalam perancangan Tuhan, Wallahualam.
Harap2 agenda tersembunyi dari Tuhan adalah agenda yg manis2 belaka.
Tapi kalau yg masuk bawah tajuk 'Pahit'  harus hadapi juga. Redha.
Harap2 begitu lah..
InsyaAllah.
Bila kita masih lagi boleh mengatur time table untuk hari2 esuk kita,
itu maksud nya kita masih berada on the right track.
Masih normal lah batu jemala patek ni.
Yang sekali sekala otak kucar kacir tu biasa, bukan tak biasa.
Semua orang pun macam tu.
Life is made up of sugar and spice...Tak gitu?
Kesimpulan nya,
saya amat2 bersyukur...
Syukur.
Kesihatan masih baik. Sakit tumit tu biasa laa
Syukur.
Orang2 yg kita sayangi masih ada bersama kita.Tak ada orang yg kita benci.
Sumpah, tak ada..
Yang benci kita? Thats not my problem, thats your problem.
Syukur.
Persekitaran masih seperti sediakala, aman dan tenretam.
Tak pernah pun pikul senapang ke tempat kerja..
Syukur.
Pintu rezeki masih terbuka biarpun tak seluas pintu rezeki orang lain.
Syukur.
Usia yg di pinjamkan masih berbaki di saat ini.
Alhamdullilah.
Alhamdullilah
Alhamdullilah.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...