Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Sunday, March 17, 2013

Rahsia kita ni, zip mulut tu tau!

Hahahahaaaa...
Dah sendiri buat silap, duk diam diam lah.
Shyyyy.............Tak siapa tau kecuali pembaca blog saya.
Kita kongsi cerita pasal kecuaian saya.
Alkisah maka tersebutlah di sebuah negeri ada seorang mak nenek yg rajin sungguh mengemas.
Tak der kerja lain, Hapus kira itu, hapus kira ini.
Segala benda masuk plastik sampah bila operasi mengemas bermula.
Semalam selepas mengemas saya tukar semua cadar di setiap bilik tidur.
Cadar dan selimut yg perlu di hantar dobi tu saya masukkan dalam plastik hitam/sampah.
4 plastik semua nya.
Dah boleh agak la kan?
Barang hapus kira dalam plastik hitam, cadar pun dalam plastik hitam.
Sampah letak bawah pokok depan pagar rumah, cadar letak dlm bonet kereta.
Oleh kerana saya ni absent minded kot, saya make a BIG MISTAKE.
Cer teka apa kesilapan saya?
Tau?
Kalau tau, tak yah saya hurai lah...
Jangan bising2 k, tak siapa tau lagi ni.
Dia tak akan tanya pun sebab dia tak pernah tau berapa pasang cadar yg kami ada.
Shyyy..........!


5 comments:

Nizam.Ariff said...

kakakaa...


tak apa, akak sedekahkan kepada mereka yang hidup dengan mencari barang-barang buangan di tempat pembuangan sampah. Mereka akan bersyukur....

Marina Monroe @Nanie said...

AsSalam Hani,

Nak buat macam maner dah tertulis gitu..

Sekurang2nya dapat jimat cos dobi,
hik3x

mokjadeandell said...

haha lawak.Satu kisah sebuah bank.Sampai kena cari dekat tempat pelupusan akibat letak brg dalam plastik sampah.Lain kali jgn buat lagi.

MaWar said...

Hihihihi

Ibu n Abah said...

Hadoi!
Cukuplah ckp
Hadoi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...