Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Sunday, September 6, 2009

Cam biasa laa



Tak sah kalau tak discuss pasal biskut raya.Makin dekat nak raya makin banyak resipi bertukar tangan.Pantang jumpa majalah masakan, semua nya nak di tiru..Entah betul entah tidak resipi yang di ketengahkan tu..Silap haribulan tak menjadi.Rose pakar 'Biskut Raya' siap bukak kelas masakan lagi, secara lisan laa..
Kita pun join la se kaki....Bukan kena bayar yuran pun, free of charge! Bukan apa, setahun sekali cuba bakat buat biskut apa salahnya. Ikutkan yang di pasaran banyak tapi kepuasan dapat hidangkan biskut dari buatan sendiri tu tak ternilai..Biarpun tak cantik di pandang, rasanya sah sedap..ada gak sekali sekala tu, dah lah rupa biskut tu hodoh, tak sedap lak tu..Time tu lah nak saja biskut tu disorok dimana2..Nak bagi kucing makan, kucing pun tak nak..Talking thru experiance ni!

4 comments:

areQue said...

salam...bestnye bisut raya...ahhahhahaah..
tak sabau nk balik raya nih..

hi kak..slm knal..n ziarah..
slm nuzul quran juga..

jmput ke blog saya:)

maiyah said...

salam.. wah mesyuarat tingkap ker.. mesti byk idea baru tercetus

hani@debumelukut said...

salam buat areque,
insyaalh nnti akak intai2 apa ada kat blog areque..nanti balik raya jgn lupa berhati hati dijln raya k.

hani@debumelukut said...

benda sama je maiyah.suasana sambut raya ni cam tu lah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...