Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Saturday, September 26, 2009

Dah selesai sumernya???

Puasa sudah,
beraya sudah,
ziarah sanak saudara sudah,
kenduri kendara sudah,
makan makan sudah,
cerita cerita sudah,
siaran TV(raya) semua sudah tengok,
Baju raya semua dah pakai,
mintak maaf sudah,
memaafkan mana yang patut pun sudah,
Yang pulang beraya sudah pergi,
Yang pergi beraya dah kembali semula.
Syukur....Alhamdullilah.

ESUK MULA KERJA..
Uwaaa!!!! Ni yang tak best ni.....

7 comments:

maiyah said...

ekeke.. jgn tak sudah2 dah ler

Mazidul Akmal Sidik said...

Terima kasih kerana sudi menjadi follower blog saya. Selamat Hari Raya.

hani@debumelukut said...

Maiyah lum sudah beraya lagi ke?

hani@debumelukut said...

Mazidul, the pleasure is mine. thanks to you.

the life of cikgu sue said...

Diet,jangantak diet.

hani@debumelukut said...

hmm..nak start diet balik tu yang susah tu..cikgu sue jgn tak tau, akak ni mmg kuat makan.

Atiesya said...

Salam kak/puan hani terima kasih sudi komen ke blg sy..selamat hari maaf zahir dan batin..nak gak kenal lebih dekat lagi..tinggal kat mana, asalnya di mana hehehe...moga hepi di hari raya ni ya..wassalam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...