Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Friday, September 25, 2009

Let me rest k.

Dah 6 hari beraya dan ber'kenduri' ni buat aku terasa begitu memerlukan rehat yang panjang.Hari ni niat di hati nak rehat la ni. Sehari suntuk kalau di izinkan Tuhan, nak relax kat umah, tgok TV, tido, ngadap laptop, makannnn..Ops! Bab makan pun rasa2 nya kena rehat jugak. Dah tak reti nak brake dah selera ku ini..Nampaknya hari ni kena start 'watch what I eat' again..Bukan apa, berhati hati di jalanraya..Kalau main ikut selera jer, alamat back to what I used to be laa..Gemok!
So for all of you out there..come, join me, stay at home today. The roads are congested enough already and why not stop the contribution..Tengok TV tu, banyak lagi siaran raya yang boleh buat kita tertido...itu itu jugak!!

6 comments:

amirul said...

Salam Kak,

Terima kasih Singgah blog saya... Selamat hari raya aidilfitri... selamat beristirehat... :)

relevan said...

Salam Hanie..ok lah happy rest hour.. :)

hani@debumelukut said...

tq amirul and relevan..

zaijb said...

masa bulan pose turun sikit jeee tp bila dah raya over weight lee pula nanti... so behati2 bukan di jalan raya tapi mengambil makanan di hari raya...hehehe

Selamat Hari Raya k.hani...

maiyah said...

ekeke.. rehat jgn tak rehat, pas nih nak gi lagik

DrSam said...

selamat beristirehat dan pelan-pelan jaga makan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...