Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Wednesday, February 9, 2011

Sukanya saya.


Kopi- yg hitam legam
Cincau- Yang hitam kekuningan
Karemal-yang kuning perang
Lycheekang-yang hitam putih.
Bin sapa ni Kropok?
Rupanya Kropok ni tak setia.
Laki dia yang kena gilis kereta baru ni bukan bapa pada anak2 Kropok.
Laki kropok tu kucing berbulu lebat dan baka baik.
Warna pun kuning air dan handsome giler!
Ini anak sapa yang kau lahirkan ni Kropok?
Dah la hitam, kucing baka kampung lagi.
Kropok ni tak ada taste betul lah.
Ko kawin dgn Kassim Selamat mana tah.
Siapa Kasim Selamat?
Ahli Mujik? magistrik, loyarrr????
Adoiii...Sabariah...Sabariah..Ko dgn Kropok sama saja lah.
Biar lah, kalau dah beranak tu tetap saya terima.
Huduh pun tak per..
Hitam pun hitam lahhhhh...
Maka hadir lah org baru dalam hidup Kropok dan hidup saya jugak.
Bibik pun bertambah lah kerja..lebih byk pasir kucing nak di buang setiap pagi.
Cian bibik ku.

7 comments:

sally said...

Salam,
Amboiii sedapnye nama2 kitties tu..ermmmm..mocha tak de eh?
Ni kropok dah beranak 4 ni, En.Boss masih on ke booking kitten dgn Sally ni? Tp si Diba Sally tu blom ada tanda morning sickness lg tu. ;)

umi_e said...

Tahniah sis!

Kropok cun giler... anak2 tak ikut dia lak eehhhh :D

umi_e said...

Ni nak pesan kat Kropok, dalam pantang ni jangan lupa pakai bengkung :p

hani@debumelukut said...

Sally dear,
ni kucing kampung, x lawa langsung!
Ingat nak start pelihara yg baka long haired mcm dulu tu..so, duk intai2 jugak la kalau ada rezeki.
heheheeee..so he did ask you about the kitten eh?

hani@debumelukut said...

Umi,
kropok ni beranak sulong...kena bertungku berurut nih.

Cikgu Den said...

salam
Nape nama kropok?

hani@debumelukut said...

cikgu Den,
dia suka makan kropok..tuan dia pun suka makan kropok jugak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...