Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Friday, February 11, 2011

Temper.

Tadi semasa saya berkobar kobar nak type N3 baru, line tenet meragam. berdesus jugak lah kepala saya.
Ni line tenet dah ok, saya dah tak ada idea pulak.
Kalau lah line tenet ni boleh di makan, dah saya cicah dengan kicap dan telan hidup2 dah.

3 comments:

LIPISLADY said...

Salam Cikgu,
line tenet ni memang macam itu,
selalu jee tenat..saya pun selalu
dapat masaalah macam ni.

hani@debumelukut said...

Lipislady,
geram kan? rasa nak gigit2 jer wayar tuh..

zul permatang badak said...

....Bak po duk lock kucing tu rungkas atah l/top tu....kalu ambo panah peda ko line tenet kucing tu jadi mangso....ambo jetik linggo........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...