Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Wednesday, June 3, 2009

Godaan Pasar payang dan Batek Nor Arfa

Baru balik dari Kuala Terengganu. Penat tak habis lagi. Best la pegi KT..Sapa tak pergi rugi. Cantik KT nih, byk tempat yang boleh di lawati. Tapi we all tak sempat la sessi sight seing. Duk fokus ke tempat shopping saja.
Kami ke Pasar Payang. Laahai..., semua memikat, Batik, Tembaga,Songket dan Kain tenun. Itu baru barang dagangan, belum orang nya lagi. Memang sah kaum hawa kat terengganu ni ayu dan sedap mata memandang. Cantik. Tersenyum simpul gadis yang menjual batik tu bila di tanya samaada dah berpunya ke belum..
Mana tau kut boleh buat menantu...

Make up ur minds girls, mummy dah penat nih...Dah kempis beg duit ni...
Kat sini best..I found something special here.....

2 comments:

Tok Ngah said...

ooooooh ..... nak buat menantu, ingat nak buat madu ...... hehehe ...

hani@debumelukut said...

Madu untuk siapa?...uzur pun kuota mesti cukup jugak kn???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...