Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Tuesday, June 2, 2009

Harrods knightbridge


Teka berapa harga beg guni ni.. I'm sure ramai yang minat ni. Nak? Sorry ini aku punya, saja show off and nak buat u all makan hati...Hehehee.

4 comments:

DrSam said...

dapat beg pun kira orait lah jua.

rerama salju said...

berapa reganya kak?sure mahal.sampai kami tak terteka...hehe,dapat tengok pun jadilah...

hani@debumelukut said...

itu lahhh. og mesti ingat mahal sbb Harrods lagi...beg plastik hijau tu dah berbelas ringgit mesti yg ni mau nya ratusan ringgit.jgn tak caya kalau akak cakap akak dpt yg imitation nih. kat rantau panjang..Murah sgt2 Amazing kn??

Tok Ngah said...

ini bulan Harrods tapi harrodS.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...