Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Saturday, June 27, 2009

Neat n tidy

Kemas dan bersih
Sejuk hati cikgu kalau semua murid dapat hantar hasil kerja secantik ini.
Ini lah antara kerja rumah yang dihasilkan yang selalu mencuri perhatian ku.
Mereka ni baru darjah empat dan merupakan di antara murid yang tidak pernah menimbulkan masaalah.
Tq, u all make me proud to be your teacher.
Nur Elis Aneesa
Nadia Afifah
Afifatul Sufia
Nur Mirza Fatihah
Norelis Farissa
Keep it up u gals!!!!

5 comments:

Siti @ nurie said...

alahai...kemasnyer...kita nak menyemak pun, sedap mata memandang..he he he

NoRT said...

kalo la anak murid aku leh wat camnih

cikguyusof said...

semua murid pompuan erk yg dpt hasilkan keje secantik....!!! Tahniah!!!

Tok Ngah said...

Cantik nama murid murid awak. Teringat cerita anak aku Nur Zarifah yang sekarang ni kerja guru relief sementara a proper job comes along.

Sorang muridnya remarks
"Nama cikgu ni macam nama dulu dulu la".


On another subject matter, a form 2 student pula tanya umur. Bila di beritahu 26 thn, katanya,
"Cikgu tunggu saya tujun tahun lagi".
What do you say cikgu?

hani@debumelukut said...

Tok Ngah Tunggu tak??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...