Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Wednesday, June 24, 2009

Siap jugak akhirnya



Hari ini dalam sejarah.
Tak pernah pernah aku memanjat camni. Gayat sungguh! tapi nama pun tugas, have to.
Bukan naik dengan tangga awak...kuar ikut tinggap naco lagi..Aksi maut gitu.
My friends dah bising dah..siap tanya dah buat wasiat ke belum, ada insyuran ke tidak.Macam2.
Satu jer yg tak di sebut, bab tolong sambut kalau aku ditakdirkan jatuh...
Tau lah kita ni lebih muatan.
Tak ada yang sudi sambut pun .........huhuuuhuuuuuuuuu...!!!!!!!!!

4 comments:

cikgu mas said...

hah tu dia cikgu,cleaner pun dia,tukang kebun pun dia,tukang sapu pun dia,semua dialah..kak mesti paahamm,,,

sukrinah said...

Nok wak guano, kalu dok wat sendiri dok puas hati. Jaga2 cikgu, hati2...ops

hani@debumelukut said...

dah pilih nak jadi cikgu nak wat gano lagi..

Siti @ nurie said...

he he he he...mmg patut kerajaan kene buat pembantu guru...guru skrg ni busy ssgt,,mm2 keje kene buat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...