Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Wednesday, June 24, 2009

TQ deep from my heart..

Tq Kak, cantik tudung bunga smocking ni..Small pink rose bulbs. U always know my taste.Kak Zah is not just my elders sister(10 years difference in age), but she is more than that. She took the role of my mum...Time tazkirah tu nada dia sebijik cam mum..Hehehe. I can't thank her enough.TQ, TQ, TQ.

4 comments:

zaijb said...

tgk gambar tudung tue, teringat pula tudung sy yg melambak tue... sampai di tegur oleh ayah saya, dia kata nak buat ape beli tudung lagi, dah byk sgt kat almari, bila nak pakai tue???...
yealah satu baju satu tudung... tapi betul juga erkk.. bila sy nak pakai?? tapikan saya suka ler beli tudung2 tue... masalahnye pergi keje sy pakai uniform, bila pulak nak melaram..hehehe...

sukrinah said...

Nih mana aci, tak dok gian ore t'gganu ko? Anyway I agree, Kak Zah is becoming more like mum. Me too can't thanks her enough.

hani@debumelukut said...

betul tu Za, dah berbukit pun, masih mencari2 yg matching time nak guna..ada jer colour yg tak de match....kasut pun cam tu..

hani@debumelukut said...

hehehe, kak mah jeles, ye ye!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...