Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Thursday, November 29, 2012

PakAji ni nakal sungguh.

Hahahahaha....
Baru saya tau
Punyalah best siasat pasal orang ni.
Banyak  masa saya terbuang dgn kerja sia sia ni.
Tak untung apa apa tapi puas.
Baru saya tau siapa dia yang sebenarnya.
Orang ni saya kenal sangat.
Kalau kat tempat kerja dia di hormati.
Di kampung pun di segani sebab AJK masjid lah katakan.
Kalau bercakap tu lembut gigi dari lidah.
Baru2 ni ada org bagi tau saya yang dia ni 'Hebat' di alam cyber.
Mula tu tak caya tapi saya cuba type nama dia kat laman social.
Wahh....Mau terkeluar bijik mata saya.
Segala laman social dia ada account.
Ada yg nama samaran dan ada yang guna nama sebenar.
Memang karektor dia di alam ctber ni jauh berbeza dgn yg dia pamerkan di alam nyata.
Aduhh...Kesian anak2 kalau dia tau ayah dia macam ni..
 Rasa2 tak sanggup nak ngaku bapak nih.
Yang kesian nya kalau lah Si MakAji nya tau....Kesian MakAji nya tu,
dapat laki yg sampai ke tua duk jual minyak urat...
Sekeliling pinggang MakAji tau tak?
Tal per lah MakAji, redho jer lah,
Jangan risau, saya zip mulut dan saya nak tengok sampai bila PakAji nak buat kerja ni.


7 comments:

Irfa said...

bagi nama..nak jugak kenal
kah kah kah ;)

sian mak aji

Marina Monroe @Nanie said...

Salam Sejahtera Hani,


Berkawan biarlah beribu, berkasih biarlah Mak Aji sorang..
okay tak??? hik3x

m.u.l.a.n said...

ohh my.. pak aji janganlah buat lagi...!!

Ezza Muffinbiru said...

hissh...laki sapa la agak nya tu....pandai betul dia simpan rahsia ya...

azieazah said...

Maklumlah masa zaman muda dulu, laman sosial FB segala ni belum wujud lagi. Tu yang nak lepaskan gian dan geram tu.

Ibu n Abah said...

Cikgu...
Mcm azie azah kata..
Dulu tak merasa nak bercinta di alam cyber..
Ni baru merasa....

Ros said...

Salam ziarah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...