Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Thursday, May 26, 2011

Dah acap kali rancang begini tapi tak pernah menjadi..Ada saja gangguan.

Sekolah2 di negeri saya dah mula cuti.
Yes! Yes! Yes!
Maka esuk..
Tau saya nak buat apa?
Sehari suntuk, Nak sehari cukup lah.

Saya nak Rehat 100%.
Nak tido sampai tinggi hari.
Nak relax depan TV, layan Astro atau tgok DVD.
Nak ngadap laptop tanpa gangguan.
Nak duk kat rumah tanpa perlu keluar langsung.
Nak mandi lama2...
Nak layan kehendak hati.
Nak bersendiri.
Nak buang masa.
Nak bazirkan usia.
Salah ke?

16 comments:

pena rozie said...

Tak salah pun....

cikguden said...

tak salah. layan je. hehe

MulutPayau said...

Yes...Yes...yes...kita samalah kak...cuti!!!
Hajat hati nak rileks ..tapi ada klas tmbahan pulak....rela dalam trpaksa..huhuhu...

AZANI said...

kak , jangan lupa kunci pintu, tingkap, grill...

selamat beristirehat

munna said...

selamat bercuti kak..

hani@debumelukut said...

Pena rozie,
Plan aje ni..entah jadi ke tidak bagai di plan

hani@debumelukut said...

Cikguden camna pulak cuti2 ni?

hani@debumelukut said...

MulutPayau,
Kelas tambahan tu kira sumbangan untuk anak didik..selamat mengajar.

hani@debumelukut said...

Azani,
a' a kan...sedap2 relax kang masuk tamu yg tak di undang lak...bahaya ni!

hani@debumelukut said...

munna, TQ.rehat hari ni saja, esuk mula lah kehidupan nornal di musim cuti semula.

HonEyBuNNy said...

yes2...

bestnya dah cuti sekolah..nak rehat puas2 jugak..ehheh

Sally said...

Tak.Sikit pun tak.

hani@debumelukut said...

HoneyBuNNy,
tak jadik la..kena cuba lain kali saja, hari ni sibuk sungguh!

hani@debumelukut said...

Pn Sally, kucing ada lagi tak? Nak tapi kena ambik bulan 6.Berapa harganya? warna apa dan umur berapa bulan?

Sally said...

Pn Hani nak brp? Ada 4. Ni terpaksa hntr boarding sbb nak coti2 Malaysia..3 colour orange(tone colour beza2 sekor tu orange cair..sekor tu orange gelap sekor tu mcm Garfield) n yg lagi tu tompok 3 colour white, black n orange. Harga bole runding depends on Pn Hani nak berapa ekor....murah2 je..confirm cepat2 tau..
:)

Sally said...

Lupa...umur dlm 6-7 minggu..Sally dah bg solid food..mknn solid sofyen kan dgn air..hehehhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...