Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Tuesday, May 10, 2011

Eeee.....Budak ni,geram nya akuuuuuuuuuuuu...

"Ticer, mak kita pun ngandung mcm ticer jugak."
?
?
?
?
?
WHAT?
-
WHAT?
-
I beg your pardon dear,
what were you saying just now?
No, don't repeat.
Understood.
-
Adoiiii...
Bila masa pulak Ticer pregnant nih?
-
@&%!!!#@%..
Aiyalaaa.....
Huhuhuhuuu....
Uwaaaa.....
Mak tulunnnnnn...
Nak pengsan rasa nya ni.
Kids do say the darnest thing.
-
Anyway,
Am I REALLY that fat?
FAT?
REALLY?
DON'T ANSWER!

( Tak nak masuk kelas,Tak nak ngajar, Tak nak! Taknak! Tak nak!
Mak, kita tak nak gi sekolah hari ni...)

40 comments:

ybs said...

baru bulan2 awal mengandung takpe lagi, lom besoR sangat.....

hehe

Anonymous said...

Pn Hanie,

Saya juga pernah ditegur "aii..dah buleh adik ko?" "berapa bulan kak?" isshh...selamba je jawap.."bunXXX" tension gak...nak buat camno..

lalink7 said...

alamak..sabo jee dapat anak murid cam gitu..terlalu berterus terang..jgn isaulahh bebdak niee xtauu paper..hehehe..

jgn lupe masuk kelas ye ticer..hehehe..happy teacher's day.. =))

nidus2 said...

Teringat satu iklan dulu...'Hitam itu menawan'. Mungkin kes ini...'gemuk itu menawan'....hee3. Jangan marah ticer.

Anonymous said...

Ada petua kata nak turunkan berat badan dengan amalkan minum air limau panas/suam tiap2 kali lepas lunch & dinner. kurangkan gula, biar masam2 sikit. cuba try untuk sebulan mana tau kot2 menjadi.. Err saya belum pernah cuba lagi petua ni

Kakzakie said...

Kalau macam nie kena pumping selalu sampai kempes. Hahaha... nak adik lagi ke....

sahida said...

Cikgu Hani,
Saya juga pernah disapa begitu, menyedihkan kan? Bg pecinta makanan mcm saya dan Cikgu Hani, marilah kita sama- sama mulakan mission impossible ni..;)

hani@debumelukut said...

ybs,
hubby saya pun mengandung jugak...dah sampai bulan tapi tak beranak beranak lagi..

hani@debumelukut said...

Anonymous,
yes, bun*** is the right word.

hani@debumelukut said...

lalink7,
bila dah anak murid cakap gitu kena sadar diri lah yer..

hani@debumelukut said...

KakZakie, adoi..dah bercucu ni..terlalu tua untuk beranak lagi..mata pun dah rabun, nak potong kuku cucu pun dah tak boleh.

hani@debumelukut said...

sahida,
yer lah, jom lah kita daftar ahli..mmg imposible dah ni

Ibu n Abah said...

cikgu hani...
anak murid tu betullah lurus, tulus dan mulus....

hani@debumelukut said...

Anonymous,
tq kerana bagi petua untuk kurus..asal jgn suruh kurangkan makan dah la

hani@debumelukut said...

Nidus/Pakcu,
Kalau gemuk itu menawan tak per jugak, ni gemuk itu menghadang pandangan...

mokwonik said...

alah ticer hani..kita pun sama lah...how to maintain one?? dah beranak pinak cam tuh lah gaya nye..itulah pengorbanan tak terhingga seorang ibu..terbarai sana sinun!!huhu..err ticer tak try Premium beautifool kerr???

hani@debumelukut said...

Ibu dan abah,
innocent betul mereka kan?

hani@debumelukut said...

mokwonik,
biarlah...nak terburai ke, terlerai ke..hentam saja lah...dah tua2 ni malas dah nak try itu ini..nak jaga asal tak di datangi penyakit jer..jaga selagi daya, serah pada Allah.

Queenie said...

oho...ticer tannak gi tolah eeh...
cer tengok..cer tengok...benda yg dia kalau boleh nak makan hari-hari...tu...kat prev en3...
camner tak ngandung...ngandung ta....hihiiiii....
cer pi toilet...baru pi tolah...

guwau ticer...

hani@debumelukut said...

Queemie,
gelak giler akak baca komen queenie..
tau gemuk tapi makan tak reti nak stop, tu pasal la kannnn

Fadzli Amir said...

Hehehehe...tak nak komen...saye tak nak komen....sebab cik wife pun ada 2-3 org tanya macam tu...hehehhe

hani@debumelukut said...

FA, kirim salam kat cik wife..saya faham apa yg dia rasa sbb kami sekapal kot!

cikguden said...

aduss...sampai hati. huhu

HonEyBuNNy said...

nakai la budak2 neh...nak kena neh...hehe...

Piasara said...

"kak..rasa nak gelak pun ada bc entrii akk ni..tp rasa nak nangis pun ada jugak...kecamuk dah nih...saya faham la perasaan akk ni sbb sy pun asal balik kg,jln2 umah sedara...depa sure tanya brapa bulan dah ni?...yg lg best siap pegang2 perut,pastu tanya bila due nih...saya kdg2 mcm desprate gak nk kurus ni...alahaiii perut,dh 5 kali beranak(7x ngandung)..mcmana tk mengembang...sabar je lah..(bkn tk usaha nk kurus kak..tp dh tua2 ni susah tul)....."

InaSazlan said...

hahhaha lawak2.kutir je cikgu hehe

hani@debumelukut said...

Cgden,
Dia orang dah lama duk tunggu cg garang ni cuti bersalin kot

hani@debumelukut said...

Honeybunny,
budak2 ni lupa dia org tak ada insyuran mulut..

hani@debumelukut said...

Piasara,
oh ada geng yer...Pia pernah terkena jugak?

hani@debumelukut said...

InaSazlan,
Budak2 ni mengubat hati dengan cara mereka sendiri..ikhlas gitu.

ajumohit said...

jgnlah marah tecer, budak2 kan jujur hehehhehehe

Zuraini Kamal said...

saya dah jogging & gymm; terpaksa sebab perut dah mula berlapis setiap kali lepas mkn. hmmmmm

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum Hani,

Akak dulu masa masih bekerja, sedang mengandung anak ketika, dah 7 bulan baru boss tanya 'awak mengandung ker".

Sebab apa dia tanya, dia tak nampak saya mengandung kerana perut ni sentiasa macam orang mengandung, he he.

munna said...

alahai..munna pun selalu kena macam ni..anak2 buah yg rajin tanya..mak lang nak dpt baby lagi...munna senyum kambing je lah

hani@debumelukut said...

ajumohit,
.hehehe..dah betul gemuk pun knnnn..

hani@debumelukut said...

Zuraini,
Bagus lah gitu, akak nak jugak jogging tapi dah tak muat dah semua seluar dan baju untuk tu..

hani@debumelukut said...

kunang kunagn,
hahahaha...lawak jugak awak ni yer..

hani@debumelukut said...

Munna,
lain kali sebelum org tanya kita siang2 dah gitau " tak, ngandungi nasik jer..."

rumah kuning said...

baru kejap tadi saya gaduh dgn anak. dia cakap saya gemuk, saya cakap dia yg gemuk. hehehe

hani@debumelukut said...

rumah kuning,
siapa yg menang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...