Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Monday, May 2, 2011

'Ter'emotional pulak orang tua nih...

Saya kecik hati tapi badan tetap besar.
Hari ni saya amat2 kecik hati.
Amat amat.
Sangat sangat.
-
-
-

Kalau nak di bandingkan dengan hati kuman,
Hari ni hati saya jauh lebih kecil dari hati kuman itu.
Kalau nak di bandingkan dengan hati anak Si kuman,
Pun hati saya lebih kecil dari hati anak Si kuman yg tak nampak dengan mata kasar tu,
Hati saya mengecil sangat2.
Kalau nak di bandingkan dengan hati anak kuman yg kurus dan di jangkiti penyakit TB pun
kecik lagi hati saya dari itu....
Kecik sekecik kecik nya.
Nak nangis kejap lah, Huhuhuhhuhuuuuu........
Uwaaaaaaaa.....!!!!

Aummmmmmm..Aumm...Ops, ni dah silap sound effect nih.

16 comments:

Marina Monroe said...

Kecik hati di ikuti dgn merajuk tak?? he he he

hani@debumelukut said...

Kak marina,
Nak merajuk tapi tak de yg sanggup pujuk so kena KIV dulu bab merajuk tu...

MasZuber said...

uish, jgn cepat merajuk,

happy2 sudah :)

makcu B said...

Orang kecik hati nangis dalam hatila....

hani@debumelukut said...

MasZuber,
belum merajuk lagi..

hani@debumelukut said...

Makcu,
Menangis dlm hatitak siapa yg tahu kan?
Menangis kat blog ni tak siapa yg tau jugak..blog aje yg tau

Sally said...

x mo la mcm tuuuuu....

hani@debumelukut said...

Sally,
akak ni kalau terkecik hati lama nak besar balik hati tu...mcm sotong kering tu, rendam dgn air abu baru kembang...hehehee

mokwonik said...

hani...ape2 yang kita dapat or ape2 yg tak dapat ...tu lah panggey rezki ...tak kira sekecik mana hati kita, kena selalulah berbesar hati menerima nye...tapi kalau nak nangis pun ok gak..sebb boleh cuci mata skit dan melepaskan tekanan di dada...hihi...senyum sokmo!

hani@debumelukut said...

Mokwonik,
tq ...yes, senyum mesti selalu...

maiyah said...

assalam..

hehe.. nape nk majuk2.. senyum.. senyum kalo bleh ketawa jap :D

hani@debumelukut said...

ok, untuk Maiyah akak ketawa..hahahahahahaha....
tq dik, mcm selalu lah, u are stronger than me.

Hanis MY said...

terima kasih sudi jenguk blog..kalau dtang jepun jangan lupa bgtahu tau...wahh tengah mood sedih ke ni..semoga ceria2 selalu k...

hani@debumelukut said...

Hanis,
kecik hati tapi happy tetap happy...senyum sokmo2

Ibu n Abah said...

Cikgu hani..
kecik hati ni sesiapa pun akan merasainya... lama-cepat.. nak sembuh yang bezanya...
semuga cikgu dah selesa lepas 'kecik hati' tu sebab lama-lama sangat kecik hati pun boleh parahkan diri sendiri....
-cikgu suka makan aiskerim? cuba airkerim biru... semua masalah hilang.... Insya'Allah...

hani@debumelukut said...

Ibu dan abah,
hani ok jer..bukan tak biasa begini. Dah tak apa apa dah ni..time heals.
ice-cream? suka sangat2...will try.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...