Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Sunday, August 4, 2013

Dia makin BOLAT

Adehhh...Berisi pulak Ja sekarang..
She is putting on weight!
Pipi dia rosy, dagu pun dah bolat..
Lengan dia, dah nak sebesar lengan saya.
Dia dah tak se'slim' Ja dahulu laa..
Semua yg tgok dia duk cakap macam tu.
Halamakkkkkkk......
Kalau dia sedar nanti sah dia marah mummy ni.
Bising lah komplen pasal baju x muat nanti.
Tak pasal pasal mummy kena blame for the unwanted fat.
Sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyy....
Tak per, kena marah pun tak per..
Janji Ja boleh bersuara, mummy suka.
Apa susah,
Kita gi gym sama sama, lepas tu kita makan aiskrim sama2
Sama sama tak kurus nanti.
Al least now org boleh cakap,
ke mana turun nya kuah kalau tak ke nasi or lebih tepat,
ke mana turun nya lemak kalau tidak ke anak..
Kah kah kah kahhh..
Gelak tapi keluar air mata pulak.
banyak lah angan2 mummy nih!





7 comments:

pena rozie said...

Hehehe.....

Anonymous said...

Mommy....maaf sekiranya permintaan ini keterlaluan...pliz share gambar terkini Ja! Miss her damn much!! ;'( -arina

Nizam.Ariff said...

Aiyokk... hehehe...

Abe Kie said...

salam.. biarkanlah dia bulat...bila dah besar nanti dia akan cuba slim semula. InsyaAllah. BTW, done follow here. TQ.

Anonymous said...

yes you need cheerful thoughts to lighten the heart. do try to have good feelings surrounding Ja which i believe she can sense too.
hoping does not mean we dont accept.
accept does not mean we stop hoping.
we have no option but to accept but HE THE MOST KIND has given us the nikmat of hope.

azieazah said...

Sama kes dengan anak dara saya. Adeh!

Anonymous said...

Saya suka bila auntie make this situation lebih ringan. Satu lagi entry yang auntie cerita pasal funny things yang happen in icu tu. Hehe. Saya tumpang gembira when I can imagine u and your family smiling. U are strong auntie. I really admire how you handle all this. May Allah bless u pja and the whole family.Lots of loves.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...