Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Friday, June 10, 2011

Bahasa jiwa bangsa..

Pelacur kelas 1?
Hahahaahhaaaa...
Pernah tak suami puan2 samakan puan puan dengan pelacur kelas 1?
Kalau belum pernah, dan puan2 sanggup suami puan2 samakan puan2 dgn pelacur kelas 1, maka belajar lah dari Dr Rohaya.
Lainlah kalau suami puan2 tak tau camna layanan pelacur kelas 1, maka camna nak buat perbandingan kannn?
Hati hati para suami..
Kang kerana nak puji layanan isteri pecah tembelang pulak.
Dr, Dr nak tanya sikit?
Suami doktor tau ke nak buat perbandingan?
Camna dia tau ek?
Komen saya : Menerima kelemahan pasangan dan mensyukuri kelebihan pasangan adalah kunci kebahagiaan..

Tak ke berasap kepala bila baca kenyataan beliau tu...?

22 comments:

sahida said...

Ya lah Cikgu Hani, mcm tak sesuai je perbandingan tu.. mmg sebaiknya kena terima kelebihan dan kekurangan seadanya, kan?;)

gedek! said...

tu namanya 'bercakap tanpa berfikir'

cheh!

cikceriacorner said...

hehehheh..emmm..xtau nak komen..pasal xkawen lg..hehhehe

Cikli said...

errr... saya tengok dalam tv jerr.... jawab si suami

cikguden said...

terkesan betul nie

hani@debumelukut said...

sahida,
Terkejut dgr kenyataan dr rohaya..ngaji tinggi2 tapi tak reti berbahasa.

hani@debumelukut said...

Gedek,
faham maksud dia baik tapi guna lah perbandingan yg tidak merendahkan dan mengaibkan isteri

hani@debumelukut said...

Cikli, hahahaahaaa,,yer lah..betul, mmg tak semua suami mcm suami dr rohaya tu.

hani@debumelukut said...

cikguden,
dia bercakap melalui pengalaman lah tu..heheehee..

munna said...

munna masih blur lagi....

MulutPayau said...

boleh pulak disamakan dgn pelacur????kan lebih baik guna ayat lain....Tak sesuai sangat..

ajumohit said...

kene baca full statement ni

Sally said...

It does sound something fishy somewhere..kena rasa dulu lah treatment first class hooker baru la bole compare n contrast..hish...

Sally said...

Pn Hani still want or not those kitties?

hani@debumelukut said...

sally,
nak. bila boleh ambik dan still tak tau price dia nih..

Sally said...

How many u want? Sekor Rm350.Kalau 2 ekor Rm650 .Kalau 3 ekor Rm600. Kalau 4 Rm550..hehehh kelakar pulak kan..

hani@debumelukut said...

Sally, hmm,tok leh diskaun lagi ko..? nak sekor jah.nak hok comel tapi nak murah..kikkikik..biasalah pembeli ni suka tawar menawar kannn..(jgn mahal sgt lah syg, tak dok pitih ni)

Sally said...

Sekor jah? Alooolaaaaa mana nak letak lg 3 tu huhu..ptg ni ade d rumah? Sally bw ptg nnt..

hani@debumelukut said...

petang ni akak nak balik umah mak.ptg esuk lah..but wat bout the price..boleh kurang tak ni?

Sally said...

Bole jeeee..berapa? Nak boy ke girl?? take all la Puan..

hani@debumelukut said...

Sally, ikut hati nak semua tapi satunya, tak mampu nak beli ,dua nya tak de org nak jaga kalau ramai sgt.
Nanti akak call lah senang sikit..

Sally said...

Okay Puan..i assume Boss still hv my number..the kitties are home already from boarding

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...