Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Monday, June 13, 2011

Kalau lah hidup ni semudah ini...

Kalau tak suka kat siapa2 DELETE saja orang tu.
Kalau tak nak ingat2 lagi kenangan lalu, masukkan dlm TRASH.
Kalau perlu tengok sejarah hidup, cari saja kat HISTORY atau MY PICTURE/MY VIDEO
Kalau lama tak jumpa sedara atau kawan, BLOGWALKING atau ke FACEBOOK.
Segala yang berlaku boleh di AUTOSAVE, tak perlu panggil saksi.

Yang paling best,
Kalau saya nak jadi kurus, saya CROP saja mana area yg saya rasa kumpul lemak..
Kwang Kwang Kwangggg......

23 comments:

munna said...

mmg best klu senang mcm tu...

Acik Erna said...

hani..bestnya..acik pun naki jugak..cropkan biar jadi slim macam muda2 dulu..

Ann Huda (Ate) said...

Ate sangat like tang crop meng crop agar kelihatan lebih langsing..;)

secangkir madu merah said...

dunia serba canggih ni nak buat apa pun boleh ya... segala2nya ada dihujung jari anda...hahahhaa..

MULAN said...

saya pon nak crop jugak la... badan yg berkental2 macam michelin ni..

Piasara said...

"kalau boleh di delete apa2 atau mana 2yg kita tk suka bestkan sbb sy ada byk sejarah silam yg sedih tau kak...yg tak mau padam dr minda sy ni.."

hani@debumelukut said...

Munna,
best kan?

hani@debumelukut said...

Acikerna,
jagn lah slim sgt, nanti ramai lak yg terpikat

hani@debumelukut said...

Ate,
kalau kak hani ,mesti kena crop 50% baru sesuai untuk tayangan

hani@debumelukut said...

secangkir madu merah,
hujung jari adalah kuasa..boleh buat apa saja tapi hanya di alam cyber..

hani@debumelukut said...

Mulan,
jom kita pakat crop.

hani@debumelukut said...

Piasara,
bumi mana yg tak di timpa hujan...itu lah asam garam kehidupan.

cikguden said...

senangnya. semua di hujung jari je.

0.01

hani@debumelukut said...

cikguden,
berkawan dgn laptop, jari berkata2..

kasihredha said...

salam kenal...
bab crop tu yg best tu..hihi

Aku said...

bab yang crop-crop gambar tu.. mana aci... menipu tu... hahaha

azieazah said...

Patutlah saya tengok gambar model iklan pelangsingan badan, macam kena distort dan crop sajaaa.. hehehehe


“Empat Dara Duduk di Tepi Sungai?” Lagu tu tetap best!

hani@debumelukut said...

Kasihredha,
Kalau tak kerana crop, tak kan merasa kurus dah saya ni...

hani@debumelukut said...

aziezah,
hehehe..kesian model2 tu, susah payah tahan nafsu makan, kita kata mereka crop gambar...heheehe

hani@debumelukut said...

Aku,
Menipu sunat.

cho_zila said...

i like... i like... best tul..

hani@debumelukut said...

Cho,
I like it too

hani@debumelukut said...

Cho,
I like it too

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...