Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Thursday, June 23, 2011

Hello, is it me you are looking for....?

-" Mummy, tadi kawan mummy call"


-"Siapa?"


-"Dah acap dia call mummy."


- " Siapa yer? Anis tanya nama dia tak?"


-" Tanya. Dia cakap dari HSBC"


_"Oh, Si dia buah hati. intan payung mummy tu...ala cayang, busyuk2 cayang!"

_But I do not miss you Darlingggggggg...Sory!

Rindu saya lah tu.
Kawan saya yg sorang ni memang..... Setia sungguh!
Rasa rasa dia lah satu2 nya orang yg selalu teringatkan saya,
tambah2 kalau hujung bulan dan saya lambat buat bayaran.
Yer lah, yerlahhhhhhhhhh..Tunggu masuk gaji saya gi bayar lah wokeyyyy?

23 comments:

Bapak said...

tahun lepas Bapak dah kerat semua 'benda' tu...xde 'member baik' call-call lagi...heheh...

Ibu n Abah said...

hahahahahaha...
cikgu-cikgu...
ingatkan kawan sama sekolah ker...
yang ini memanglah dia rindu pada waktu2 tertentu

hani@debumelukut said...

bapak.
nak kerat kang kena time terdesak nak juga guna kemudahan tu...

hani@debumelukut said...

Ibu dan abah,
pantang lambat sikit..berkali2 call.

maiyah said...

assalam..

cukup bulan je mula pening kan :)

eni osman said...

salam hani...he he...dulu masa kerja pakai juga kad ni...lepas berhenti dah tak mau kawan dah dgn depa....he he...XOXO...

hani@debumelukut said...

Maiyah,
sendiri cari penyakit, sendiri tanggung la..

hani@debumelukut said...

eni,
mereka ni perlu time ke luar negara tapi masaalh nya akak ni tak de disiplin diri..tau gatal tangan nak sign jer.

Acik Erna said...

kawan baik itu rupanya..nasib baik dia tak pernah call nombor akak..

MulutPayau said...

'Bnda" ni kadang2 mnyusahkan...tapi adakala..memudahkan...mmng kalau hujung bulan..'mesra' betul diaorang ni..........heheheh sndiri kena ingat..

Zaitun said...

Hehe..along...kutip hutang.

ajumohit said...

hehhehe tak reti nk pakai kad kredit

insan marhaen said...

Tadi IM pun kena call walaupun dia tahu jawapan IM mesti 28hb...

hani@debumelukut said...

Acik erna,
ni lah kawan yg tak pernah lupa untuk call tiap2 bulan

hani@debumelukut said...

MP,
kes sendiri tak beringat lah yg dapat panggilan mesra dan manja ni

hani@debumelukut said...

Zaiton,
kerja kita bayar hutang manjang kan

hani@debumelukut said...

Aju, terpaksa pakai sbb selalu ke luar sana sini..payah kalau harapkan cash

hani@debumelukut said...

IM, pun kena jugak?

ku-cit said...

kad ni ada pon just utk stand by...utk gunakan selalu tadelah...better guna cash...kalo da guna sekali nanti asyik nak guna je..ehehe

hani@debumelukut said...

ku-cit,
betul tu..

Cikli said...

ceti zaman moden aka along berleseng

Kamariah Awang said...

Hoooo itu macam kaaa...hahaha... Memang patut kerat aje....hihihi...

Huda said...

hehe..kadang3 rasa nak marah je kan bile org promote kad kredit ni..tp nak wat lagu mana, depa pun keje gak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...