Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Saturday, April 9, 2011

Kedai ni yg terbaik mengikut Lembaga Penapis.

Kedai yang dapat anugerah juara
Kedai ni bersih, sangat bersih.
(Termasuk di belakang, tempat menyediakan makanan)
Tersusun dan tidak ada pandangan yang menyakitkan mata.
Lauk pauk sedap, banyak pilihan dan Nasi Dagang dia memang origenal.
Tuan kedai dan pembantu dia 'mesra alam' dan comel2 pulak tu..
Cepat jer ambil order dan sampai apa yg di order.
Bila Lembaga Penapis ni boleh senyum, makna nya markah penuh lah kedai ni.
"Mummy, lain kali datang makan kat sini lagi yer..."
Tengok badan la kannnnnnnnn.
Nak tau kat mana?
Kalau sanggup belanja, boleh la saya bagi tau...Kan Anis kan?

24 comments:

Insan Marhaen said...

cik mamat siparang tajam,
senyuman adik sungguh tajam.

mesti dapat makan free nih!

hani@debumelukut said...

Insan marhaen,
Sah dah gitu.

Cikgu Den said...

lama tak makan nasi dagang nie. kat mana nie?

hani@debumelukut said...

CikguDen,
kaT daerah takluk akak lah. Kelantan

kella said...

ohhh.. kat kelantan ya! kita nak balik kelantan bulan 5 ni, please.. please... nanti bagitau la ya! ok la kalau panjang umo kita boleh makan sekali kan? :)

ratusiput said...

em tgk dr gambar pun mmg bersih...teratur...kemas...kt mane ni kak?

Mutalib attholib said...

Wahh! Best betul ni! Teringin nak kesana lagi.. Last pergi kelantan 3 tahun lepas..

hani@debumelukut said...

kella, nanti balik kelantan,akak petakan kedai ni,senang jer,sure tak kan miss nyer.

hani@debumelukut said...

Ratu siput,
Yg akak boleh 'rhumbs up' ni sebab bersih nya bukan saja kat dalam kedai, kat dapor pun bersih.

hani@debumelukut said...

Dtg lah berkunjung lagi ke negeri kami ni En Mutalib,rasai lah juadah negeri kami dan hirup lah udara nyaman laut cina selatan..

Anonymous said...

Nampak kedai and lauk lauk tu sedap tapi gambar Anis tengah dok tayang pinggan dia tu laaaaaagi nampak sedap. Pandai betul Anis ni nak menggoda orang macam kat Jalan Jalan Cari Makan tu

hani@debumelukut said...

anonymous,
dengan lain perkataan, tergoda lah yer? cubalah kesana jamu selera..

mommylavender said...

mmg bersih...kat mana la tu, lau dekat boleh gak singah menyingah

Zuraini Kamal said...

on d way ke Kota Bharu; kedai tepi jalan ada satu kedai famos ramai org; jual nasik ulam & mcm2 lauk pauk.. orghang ramai.. pekerja kedai semua pompuan.. comey-comey belako

Eda said...

waaa..kena blanje mkn dulu ke br leh tau kat mn ni?..huhu

hani@debumelukut said...

mommylavender,
Kedai ni kat sini, jauh dari tempat mommy tu..

hani@debumelukut said...

Zuraini,
yer kedai tu mmg ramai peminat.

hani@debumelukut said...

Hehehe..Eda belanja Anis, bolih?
Kalau eda nak tau di mana kedai ni boleh aje akak petakan..cakap aje bila nak datang sini.

Sally said...

Yang bawah phon cerry itu kah?

hani@debumelukut said...

Sally,
Tak tepat tu..cuba lagi, hehehehe...

Cikgu Den said...

oh yerke. ingat kat teganu. hehe

mykhalis said...

tengok periuk besar pun dah tau kedai ni mesti ada pelanggan tetap yg ramai..kan? sedapnyee

hani@debumelukut said...

Cikguden,
nasi dagang tganu tak sama dgn nasi dagang kelantan.tapi dua2 sedap.

hani@debumelukut said...

Mykhalis,
mmg ramai, kalau time lunch kena Q panjang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...