Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Tuesday, July 5, 2011

1977 kita berpisah,2011 bertemu semula..

Ahlan Wasallam..Selamat datang ke pondok ku wahai teman2 lama.

Dulu kita sebumbung di sekolah yg sama

Sekarang kita dah jadi ibu ibu ..

Banyak dah berubah tapi fisikal saja

Perangai masih tak banyak beza

Kalau bercakap mesti nak gelak2 ketawa2

Jemputlah jamu selera yang tak seberapa ni.

Banyak nya cerita nak di kongsi

Tiba masa mereka mengundurkan diri..

Bye bye...Jumpa lagi InsyaAllah.

23 comments:

Cikli said...

perjumpaan kaum ibu ke kaum nenek ni. haha

ajumohit said...

Jejak kasihla kiranya ni kak...lama tu baru jumpe sml...seronoknya tingat saman skola dulu kan kak

gedek! said...

Wow!

Semua nya nampak macam masih belasan tahon!

Che Mid said...

Salam, Dah bergambar ramai, tak cam yang mana satu tuan rumah.. sekali pandang ... kita serupa..

p/s - Cantik dan kemas rumah menggambarkan citarasa tuan rumah..

hani@debumelukut said...

cikli. perjumpaan kaum ibu dan nenek jugak.

hani@debumelukut said...

Aju, jangan tak tau, kami ni nakal sungguh dulu..sekarang punnn...hheheeh

hani@debumelukut said...

gedek,
pandai lah awak ambik hati akak yer...

hani@debumelukut said...

Che Mid, saya yg jingga tu lahh..Aduh cik Mid, mana kemas nyer, rumah pusaka yg uzur dan sempit, payah nak decorate so I let it be..

Citarasa Rinduan said...

selamat pagi..

mmg dapatrasa kemeriahan renion kak hani dan kawan2..

kaum2 bapa tak ada ker kak?

Sally said...

Sally suka reunion. Tgk pd gmbr2 n3 ni jelas tergmbr keseronokan bila bersemuka kembali dgn sahabat2 lama..

secangkir madu merah said...

memang seronok ya bertemu teman2 lama apatah lagi teman2 yg sama2 membesar dan meluangkan masa muda hohoho... nostalgi giteww..

Queenie said...

bila boleh jumpa lagi tu, cikgu?
tu semua cikgu jugak ker tu?

Kunang-Kunang said...

Sronok dapat berkumpul begini. Mesti banyak benda nak diceritakan.

Zaitun said...

Tentu banyak cerita yang tertangguh nak disampaikan ya.Memang best kalau jumpa kawan2 lama.

Kakzakie said...

Kalau dapat reunion dgn teman-teman sepembelajaran dulu hati rasa gembira mengenang zaman remaja:)

hani@debumelukut said...

CR. memang meriah dik

hani@debumelukut said...

Sally, kalau dulu discuss pasal make up,marin discuss pasal ubatan/supliment..hehehee

hani@debumelukut said...

SMM,
bukan senag nak buat gathering..ada saja yg tak leh hadir

hani@debumelukut said...

Quinie,
ada yg bukan cgu ..

hani@debumelukut said...

KK, terasa pendek masa...

hani@debumelukut said...

Zaiton,
nostalgia tambah2 bila tgok foto zaman remaja

hani@debumelukut said...

Kakzakie, terasa mcm masa di undurkan semula

lina said...

seronok nya teacher jumpa kawan2 lama :)i'm happy for you

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...