Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Saturday, July 9, 2011

3 langkah dalam 'Proses Menternak'.

Langkah 1 : Sediakan se piring Ais Krim (Vanilla/Raspberry Ripples) dan potongan Dragon Fruit.
-Lebihkan bahagian AisKrim pun tak per..


Langkah 2 : Cari kamera untuk abadikan bahan bukti.
Bersedia
.
Opss..Senyiummm...

Langkah 3 : Suapkan ke dalam mulut sendiri, jangan mulut orang.
-Kalau ada orang nak sikit, cepat2 kata "Tak leh!"


Hmmm..
Sedapnya..
Semoga anak lemak yang di ternak makin subur.
Pandang lahhh...Lihatlahhh..
Tiru lah macam sayaaaaaaaaaaaaaa...!

21 comments:

insan_marhaen said...

IM pun mutakhir ni belajar-belajar makan ais krim as a desert. Dulu tak, sebab dahulukan anak-anak. Tapi ais krim cornetto tu pun bagi IM dah mahal sesangat la tu...

KuNanGKuNanG said...

he3..pandainye...nak cikit leh...?

ajumohit said...

Tips Dan lgkah yg mudah kak hehe

ahmad humairi said...

Boleh diternak plak iye....nanti berana pinak jadinye...hehe.

Chik Att said...

penternakan yang tidak memerlukan usaha yang gigih ..... pas ti berjaya ......

Cik Ina Do do Cheng said...

betul tu hani memang sedap makan dragon fruit ngan sekerim biarpun cik ina belum cuba tapi dah boleh agak rasanya. anak suka makan ngan freshmilk.

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU

Ibu n Abah said...

cikgu...
memang sedapppp...
aiskrim memang kegemaran seiisi rumah...
kalau sedang boring2 pun, sedap bila pekena aiskerim...
sat lagi nak kekedai beli aiskerimlah...

Acik Erna said...

hani..he he..gelak dibuatnya..
kalau anak kata nak camana la nak kata tak leh..

MulutPayau said...

sedapnya......kalau boleh nak ternak lemak sama....nak sikitttt....

cikguden said...

kasi la sikit...

hani@debumelukut said...

IM, akak ni dari kecik sampai besar suka aiskrim..tgok body la kannn

hani@debumelukut said...

Kunang kunang, cikit saja tau!

hani@debumelukut said...

aju, cuba lah..kalau nak ternak jugak

hani@debumelukut said...

AH, boleh, memang boleh ternak punn

hani@debumelukut said...

cik Att, insyaAllah dah nampak kesan nya

hani@debumelukut said...

Cik Ina, ok, nak cuba pulak dgn fresh milk..my second bowl.

hani@debumelukut said...

Ibu dan abah, tau..kan dulu suruh Hani makan ais krim biru..ingat tak?

hani@debumelukut said...

Acik erna, kalau anak nak suruh dia buat sendiri..jangan ganggu konsentrasi mak.

hani@debumelukut said...

MP, nak ternak jugak? welcome dik

hani@debumelukut said...

Cikguden,
Tak leh!

HonEyBuNNy said...

sedapppnya...

ala...cuap la ke mulot ila sikit...nak neh...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...