Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Thursday, July 7, 2011

Dasyat lah saya ni ..tak reti appreciate seni!


Mana yang lagi comel?
Susah gak nak pilih ni.

Tapi yang kedua ni boleh tolong jaga handbag lagi tau.

Nasib baik tuan punya restoren tak tengok saya sangkut handbag saya kat mulut Mamat ni.

34 comments:

Aku said...

ooo....


aku ingatkan tadi tuan punya handbag tu dah kena telan dek alien tu... hahaha

Ibu n Abah said...

cikgu...
kedai makan kat mana ni ada alien? saya macam kenal tapi entah betul entah tidak...
ini watak alien vs predator tu kan?..

a.samad jaafar said...

yang ni namanya, mengeksploitasikan seni hihihi..

kat restoran ke mende tu ?? hebat !

insan_marhaen said...

Uh.. Ini seni yang tak sentimental..

Sally said...

~nghee~
senyum je Sally baca n3 ni..
Have a nice weekend!!

al-lavendari said...

mentang-mentanglah dia tak bernyawa ..

terima kasih kerana sudi follow blog puisiorangtakreti !

ajumohit said...

eii eeiii alien kak, mmg elok sangkut beg kt mulut dia tu, nnti dia geget akak cmne nak mkn hehehhe

ahmad humairi said...

itu satu seni menyangkut handbag...

Cikli said...

handbag itu sungguh tinggi seni buatannya

hani@debumelukut said...

Aku, belum telan lagi..

gadisBunga said...

saya mmg menyampah makhluk tu. mmg patut dibuat penyangkut henbeg pun. hahahaa!!!!

hani@debumelukut said...

Ibu dan abah,
ni kat Sim's Garden.

hani@debumelukut said...

a samad jaafar,
restoren yg tuan nya suka kumpul arca.

hani@debumelukut said...

IM, lain orang lain tanggapan seni nya..

hani@debumelukut said...

Sally, you too, hv a nice day today

hani@debumelukut said...

Al- lavendari,
nak belajar berpantun jugak lah

hani@debumelukut said...

Aju, kalau dia gigit, akak gigit balik baru dia tau!

hani@debumelukut said...

Ahmad humairi,
hehehee..silap hti bulan kena saman dek tuan kedai.

hani@debumelukut said...

Cikli, tu belum tgok kat dalam hbeg, byk lagi hasil seni yg entah hapa hapa...heheheh

munna said...

kalau munna takut kak....

Acik Erna said...

assalam hani..berani bergamabr dan suruh jaga handsbag ye..he he.

lina said...

Teacher ni nakal la..pi sangkut handbag pula :)

maiyah said...

assalam..

hehehe.. skali mamat tu brgrak.. larikkkkkkk :D

hani@debumelukut said...

munna, tak per, kalau dia gigit, akak gigit dia balik

hani@debumelukut said...

Acik erna, terganggu gak selera saya nengokkan maat ni

hani@debumelukut said...

lina,
geram tgok duk ternganga gitu..

hani@debumelukut said...

maiyah, kalau dia bergerak, akak bawak balik rumah.

azieazah said...

HANI... amboi mula2 usik hidung dia. Pasni dia usik U, baru melompat tak cukup tanah plak.

I jeles tauuuu! Mamat besi tu hensem...!

Bila Sunyi, AA BERSIHkan Rumah...

cikguden said...

sangkut beg tue nasib tak roboh

hani@debumelukut said...

cikguden, kalau roboh camna a?

Kakzakie said...

Cikgu.... dibuatnya patah hidung dia tak balik modal. Kreatif owner dia nak attract customer....

Cik Ina Do do Cheng said...

Dah besar pun buat nakal ye. nasib baik tak rebeh mulut orang tu. ekekek

hani@debumelukut said...

Kakzakie, rasa2 dari bahan terbuang jer tu..

hani@debumelukut said...

Cik Ina, hehehe kalau rebeh, akak tak leh balik rumah lah, kena kerja kat restoren ni untuk bayar ganti rugi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...