Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Wednesday, July 6, 2011

Wordless Wednesday ...





26 comments:

KuNanGKuNanG said...

semua comel..:)

*meh la jenguk n3 sy ni..
http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

lina said...

salam best nya teacher kat disney mana

Piasara said...

"cute mickey n minnie mouse.."

bonda_tie said...

cantek canteknye.....

Kunang-Kunang said...

Comelnya gambar 1,2 dan 3 tu.

Gambar no. 4 tu pun boleh tahan.

ajumohit said...

Semua pon comel, tp klu kt umah saya tak comel mcm no 4 tu hehehe

Ibu n Abah said...

cikgu...
eventho' wordless...
gambar2nya dah menceritakan seribu cerita....
Nice model yang akhir tu...

Ibu n Abah said...

sorriii...
gambar nombor 3 tu...!!!
ish.ish.ish.. silap fandang...

insan_marhaen said...

Begitulah bagaimana sesuatu itu akan dipandang indah bila berada di tempat yang ekslusif akan tetapi akan menjijikkan jika berada di tempat yang kotor.... tikus!

Kita juga begitu sebenarnya. Mulia di sisi Allah jika tinggi taqwanya dan lebih hina dari binatang jika rendah akhlaknya.

Kamariah Awang said...

Wow model minimouse? hihihi...

Zaitun said...

Bestnya Disneyland.

Cikli said...

saya takut/geli tikus..

hani@debumelukut said...

Kunang kunang,
ok, dah jenguk dan akan terus jenguk

hani@debumelukut said...

Lina, ni kat Euro Disney.

hani@debumelukut said...

Pia dan bonda tie,
yang mana satu vute tu...hehehee

hani@debumelukut said...

Ibu dan abah...hahahaha...model akhir pun cute jugak.

hani@debumelukut said...

IM, double standard? kalau dah tikus tu, tikus jugak laaa..tapi mickey dan minnie tu terkecuali..

hani@debumelukut said...

Kamariah, model tak bergaji

hani@debumelukut said...

Zaiton, memang best..Lupa kepahitan realiti kehidupan bila berada di situ..mcm di alam mimpi.

hani@debumelukut said...

Cikli tak takut mickey mouse kannn?

secangkir madu merah said...

sangat comel...

Huda said...

hehe aweet n cute sgt :)

munna said...

yg tiga 2 tu comel... yg last tu munna geli...

wahida said...

ekekekek...klaka la akak ni...scroll sampai bwh ada lak gambar tikus comel...hehehe...

Anonymous said...

Tu laa...seru sangat nama dia...kan dh dtg...don,t worry, k.na dh bersihkan..kematian yg tragis...mati tersepit...

hani@debumelukut said...

Anonymous,
hahaaha...betul lah, tikus ni ada six sense..byk2 tempat lain dalam laci akak yg di pilih untuk hembuskan nafas terakhir..by the way, ni mesti Sheila ni...kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...