Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Friday, July 1, 2011

Bisikan cinta dari mu yg setia

Bisikan manja mu.
-
Aduhh..
-
Adu du du du duduuuuu
-
Berbisik lagi dan lagi,
-
Singgah hinggap di telinga ku,
-
Menggoda,
-
Membuatkan aku tersenyum.
-
Aku sentiasa memahami mau mu.
-
Sedia maklum..
-
Seperti selalu.......
-
Yusuuuuuffff....Touuuyyuuuubbbbbb........

Ramadhan dah dekat lah tu.
Mujurlah ada Si Yusuf ni tolong ingatkan!

24 comments:

Aku said...

kesegaran kurma... sesegar ingatan bulan puasa ketika kecil2 dulu... best... mandi sungai

Citarasa Rinduan said...

hehehehhe...
ingatkan tentang apa

tapikan..
sungguh.. bila kita dah suka kat satu2 produk..
ingat berpanjangan..

lagi kurang sebulan nak ramadhan..
kurma....

insan marhaen said...

Bila Ramadhan aje, engkau dipanggil datang. Di bulan lain engkau tak pernah di pedulikan...

ajumohit said...

saya dh order kak kurma nabi..1/2 kilo rm40...hmmm berbaloi jugak sbb sedap

Queenie said...

hadoiii...
ingatkan yusof mana lah yg bertuah tu....kih3

Acik Erna said...

anak bukang pun dah ingatkan..mak jangan lupa beli yusof taiyob yang ada coklat..lambat2 nanti habis macam tahun lepas katanya..

AZANI said...

kak hani
kita suka kurma madu...

Cik Ina Do do Cheng said...

kurma ngan bulan ramadhan sinonimkan. cik ina suka kurma yang tak berkulit. sodap.

Ibu n Abah said...

cikgu...
bila depa menyebut manja 'yusof tayyob' memang tak boleh tahan....
samada nak beli atau terus cari brand lain... hehehehehe...

a.samad jaafar said...

hihihi... ceh ! kurma rupanyeee.. tapi betul jugak tu.. yusof taiyyob mengingatkan kita pada ramadhan.. hihihi..

Cikli said...

hahaha kalah mh mohamad

hani@debumelukut said...

aku, mandi sungai di bulan puasa? sambil menyelam minum air ke...?

hani@debumelukut said...

citarasa rinduan,
naper? ingatkan bisikan dari siapa? hehhee..tua2 ni yusuf taouyub jer yg sudi berbisik nyer.

hani@debumelukut said...

IM, betul sangat tu..

hani@debumelukut said...

ajumohit, kurma nabi atau ajwa tu mmg sedap dan berkhasiat..

hani@debumelukut said...

Quiniee, yusuf ni lah yg datang setahun sekali,,

hani@debumelukut said...

Acik erna,
ha, betul tu, yg ada badam dan coklat tu best kan

hani@debumelukut said...

Azani...manis sgt tu..hati2.

hani@debumelukut said...

cik ina, mana nak beli yg tak berkulit tu?

hani@debumelukut said...

Ibu dan abah,
ni dah mula dah ni..semalam dlm tv duk berbisik2 ..manja sungguh!

hani@debumelukut said...

a.samad,
laaa...awak ingat siapa pulak...semestinya Si yusuff ni lah yg suka berbisik.

hani@debumelukut said...

ckili, kalau kat radio tempatan tahun ni rasa nya iklan 'salem aziz' yg power.

MulutPayau said...

heheheh...kurma Yusufffffff taouuuyyyyubbbbb rupanya....Mp pun sama gak..rindu ngan Yusuff...

hani@debumelukut said...

MP..bisikan cinta yusuf touyubbb..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...