Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Saturday, July 9, 2011

Grandma's Sweetheart.


Lompat lompat dan gelak.

Lompat lompat dan ketawa mengekek ngekek.

Lompat lompat tak penat penat..
Aduii..Nasib baik nenek ni ' Tilam Dunlopillow asli' untuk Imaad practice lompat lompat...

43 comments:

Ann Huda (Ate) said...

Hahaha...separuh nyawa cikgu menimang dia..Budak semangat kan.;)

hani@debumelukut said...

Ate, nasib baik nenek pun 'semangat' jugak..hehehe

Ibu n Abah said...

Cikgu...
Alolorh...
comeinya...
Subhanallah...
begitu indah ciptaan Allah...

Zaitun said...

Comelnya...nenek semput atau cucu yang penat.

hani@debumelukut said...

Ibu dan abah, semua bayi comel kan?
orang kata budak kecik/bayi nampak comel sebab mereka belum ada dosa..itu pasal lah semua budak2 ni kita tgok sedap jer mata memandang..

apple hijau said...

tolong ciumkan si comel tu utk saya.. he he

Mutalib attholib said...

wahhh... Comel dan sihatnya Imaad ni.. huhu :)

Kunang-Kunang said...

comelnya, ada iras grandma.

Acik Erna said...

hani..ya allha..comelnya..seronoknya tengok..alangkan seronoknya jika dapat pegang..

hani@debumelukut said...

Zaiton, nenek lah yg semput..

hani@debumelukut said...

Apple hijau, boleh saja..

hani@debumelukut said...

MA, macam nenek nya jugak laa

hani@debumelukut said...

Kunang kunang, oh yer ke ada iras...darah daging kannn

hani@debumelukut said...

Acik erna,
Dah lama tak ada baby kat rumah ni,sekarang mmg dia lah penyeri nya.

Sally said...

Subhanallah comelnye Imaad...!!!

lina said...

comel nya

HonEyBuNNy said...

amoiii..

tomeynya...debab lak tu..geram cek tgk..hehe..

kak..lau free2,jom join 1st giveaway ila..hehe

hani@debumelukut said...

Sally, TQ.sentiasa doakan dia dirahmati Allah sentiasa.

hani@debumelukut said...

lina, tq, budak2 semua begitu kan

hani@debumelukut said...

HonEy, dah tgok dah tapi tak reti nak join..

Yunus Badawi said...

Comeynya imaad. Best betul kalau dapat main dgn dia tu.

azieazah said...

Memang ada jenis budak, yang pantang kita tegakkan, asik nak melompat jer keja nya, tak penat-penat. Kita yang memegang menimang lak yang penat. Tapi seronokkkk!


Sembilan Haribulan Julai: Rupanya Aku yang Terkulai...!

Marina Monroe said...

Subhanallah, comeynya gelak cucu..geramnya saya...muah muah muah cium dr nenek ni pula..he he he

MulutPayau said...

comelnya......!!!!gerammm tengok...

insan_marhaen said...

Tak payah pi jogging. Timang Imad tiap-tiap pagi pun dah satu senaman juga..

Memorable trails... said...

Comel mcm neneknya..keh..keh..keh.....sekejap je dah besar ya...

hani@debumelukut said...

Yunus badawi,
Nanti kalau dah bercucu tau lah camna syg nya kat cucu

hani@debumelukut said...

aziezah, memang gitu lah kerja Imaad nih..pantang kaki landing mesti nak lompat2

hani@debumelukut said...

Kak marina,
cucu tu pun kejap lagi macam ni lah..

hani@debumelukut said...

MP,
belum cuba timang dia lagi...lenguh lengan di buat nya

hani@debumelukut said...

IM, exercise lengan..

hani@debumelukut said...

Memorable trail,
dah lima bulan pun..

ajumohit said...

terkeluar muscle nenek dia hehe

Citarasa Rinduan said...

lor..lor..

mmg comelnya..
tembam..
berpa berat badan cucu kak hani?

Cik Ina Do do Cheng said...

baju grandma sweet tu sapa? ekekek. comel riang ria kanak-kanak ribena. syok tengok dia happay je. mesti nenek tercungap-cungap.

hani@debumelukut said...

Citarasa rinduan,
8 kilo kut..bulat mcm nenek lah

hani@debumelukut said...

Cik Ina, tu lah cucu akak. buah hati pengarang jantung...

sahida said...

geramnya tgk imaad ni, comel sgt...!!;)

hani@debumelukut said...

sahida..time dia meragam semua org tak geram dah..kalau geram pun geram nak cubit saja.

tasekM said...

oo... dh ada cucu eh..?


.

hani@debumelukut said...

tasekM,
Dah tua lah dik.

munna said...

comelnya cucu kak hani....

hani@debumelukut said...

munna,
di mata kak hani dia lah segala gala nya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...