Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Monday, July 4, 2011

Berasap Kepala Hotak....ME MONDAY MONSTER

Hari ni adalah hari marah ku!

Camni ke?




Camni jer lah...

32 comments:

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum Cikgu Hani,

Dua2 gambar tu comel.

ibundo said...

marah-marah kucing tu comel... tak takutttttt...

Mama Gee said...

huii marahnyaaaa....
tatotttttt...

hehee...jgn marah2..nnti kurang chomeii... :)

Ibu n Abah said...

cikgu...
bawak bertenang...
cikgu takder highblood pressure kan?..
baru monday... 6 hari lg tu nak dilalui...
hehehehehe....

nidus2 said...

Hari senin hari marahlah ye....

Huda said...

cute je tgk cat tu :) sabar kak..jangan mara2 k! cool :)

hani@debumelukut said...

Kunang kunang, belum tgok saya masa marah lagi...

hani@debumelukut said...

Ibundo,
Hehehe...gelegak ni...

hani@debumelukut said...

Mama gee,
Dah kuar api kut mulut mcm naga ni...

hani@debumelukut said...

Ibu n abah,
Nasib baik blood preasure terkawal, kalau tak,boleh tembus salur darah...

hani@debumelukut said...

Nidus,
Hari senin,selasa,rabu.khamis,jumaat, sabtu dan ahad jer hari marah saya..

hani@debumelukut said...

Huda, kucing tu cute, akak ibu kucing yg kehabisan cute ni.

wahida said...

ish..napa ni kak? takut lak saya...marah kat siapa?

marah kat pengetua ke? hehe...

♫ mokwo® ♫ said...

kalau marah eloklah buat roti kerr..donut kerr..boleh punching2..dusyum, dusyum, dusyum!!!
senyum sokmo!!hihihi

Sally said...

Salam,

aaaummmm!!! marah lagi ke? hehehhh..
Talked to Boss just now, i did respon to your comment about my kitties tu at my blog..sad story la PnHani, they were infected during their stay when i sent them for boarding during d school break. Macam kena wabak. All 4 died within 2 days. Mujur mommy n daddy dia okay. Tak rezeki dia orang nak duduk d rumah PnHani...

MULAN said...

jgn lah gitu... senyom2 lah selalu teacher..!!

hani@debumelukut said...

wahida,
ish, kalau marah kat pengetua, siapa nak bagi duit poket setiap pagi?

hani@debumelukut said...

Mokwo, betul tu..uli roti..punch kuat2..kasi lenyek itu dough

hani@debumelukut said...

pn Sally...nak buat camna kan...dah tak de jodoh.theres always next time

hani@debumelukut said...

mulan, dah senyum ni....ear to ear.

Zaitun said...

Janganlah marah2 cikgu senyum sokmo huhu...

Cikli said...

jangan marah nanti kena jual

insan marhaen said...

Kata orang berilmu, bila marah, pi ambil wudhu.

kalau tak pi start kereta dok kat mana-mana biar sejuk.

hani@debumelukut said...

Zaitun,
senyiummm tak perlu kata apa apa kannn?

hani@debumelukut said...

Cikli,
tak dok orang nak beli dah pun.

hani@debumelukut said...

IM, begitu lah kita ,kadang2 marah kita tu terpaksa di pendam dan menjadi api di dalam hati..membiak dendam yg membahayakan diri sendiri..

makcu B said...

Makcu nak pesan,
Jangan gali. Kalu tergali ubi yang elok, tak apa. Kalu dapat ubi kelaroh....ginilah jadinya.

hani@debumelukut said...

Makcu,
Tak payah gali. Tanaman menjalar mcm tembikai tu..pokok kecik, buah yg besar....

qemaishak said...

salam kak...takut kalau marah cam gambar first tu, marah2 cam gambar second tu okey la hihi

cikceriacorner said...

salam kak...

yg ape2 pon jgn marah2 ye..

heheheh..senyum selalu..hehehhe

Kakzakie said...

Kalau kakak nampak muka yg pertama memang takut. Tapi yg kedua tak adalah marah kan....

HonEyBuNNy said...

amboi...

garangnya akak...takoot tgk lau harimau marah..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...