Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Friday, September 20, 2013

N3 ke2 di pagi Jumaat

Suka hati saya lah kalau saya nak buat N3 sejam sekali pun.
Blog saya so I am the boss.
Tadi pasal 'Jiwa Kacau'
Ni masih kacau tapi fed up dah nak tulis pasal tu.
Go to hell with my feelings!
Ni nak tulis pasal nasib.
Nasib saya lah..
Dah la hari ni Jiwa Kacau.
Baru kejap saya balik dari kedai.
benda yg nak saya beli semua tak ada.
Nak beli laksa, Makcik tu cakap kul 11 baru ready
Terus ke kedai Nasi Ayam, tak bukak pulak hari ni.
Singgah kat mamak roti canai nampak dari jauh mamak tu senyum.
"Dah habis cikgu..."
Kepala dah mula nak berasap nih.
Terus ke Pasar Tani, tak ada parking pulak.
Aiya ya ya ya....memang hari ni langkah kiri saja.
Saya lapar ni...
Jap lagi buat N3 pasal lapar pulak.
Sepatutnya kalau lapar, masuk dapur dan masak, ni terconggok depan laptop ni bukan mengenyangkan pun...
Kan dah cakap, suka hati saya lah.....


2 comments:

D Yatie said...

Sabar kak... :')

Anonymous said...

Kdg2 mcm tulah kita..ntah apa ntah smua yg dbuat hr tu x mjadi..kdg2 blh terduduk nangis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...