Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Wednesday, September 11, 2013

Pancake aje?

Pancake aje?
laaa...Ni pancake special tau.
Khas buat alas perut anis yg nak melangkah ke dewan peperiksaan.
'Cheezy pancake'
Lemak manis berkrim
Apa yg special nya?
Cheese? Tak special pun, biasa lah letak cheese ni.
Lebih telur? lebih butter? lebih honey?
Bukan, Bukan, Bukan.....
Specialnya pancake ni hanya buat Anis.
Di masak dengan penuh kasih sayang.
Ramuan wajib bagi setiap masakan saya untuk anak2
Perisa kasih sayang lagi sedap dari Aji  No Moto
itu pasal lah Pancake ni special,
kan Anis kan....
Anis, with the lafaz of Bismillah,
enjoy your breakfast and
do your best in this exam.
No matter what,
remember,
Mummy loves you all the same ...
.

.

3 comments:

- G C - said...

pancake yang dibuat dengan doa dan kasih sayang seorang ibu, lagi mahal dari segala makanan yang dibeli kat luar kan.. :-)

cinta said...

yes, perisa xclusive yg tidak dpt dibeli di kedai dan tak semua dapat rasa. eh, salam kenal..

makcu B said...

Anis pasti dapat 5A. Percayalahhhhh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...