Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Friday, December 27, 2013

Artis mana ni sanggup posing macam ni?

Tayangan untuk orang dewasa saja
Gempar....
Aksi dirakam dengan pose paling panazzz.
Artis mana kah ini yg berani dedah p*******?
Tak takut kontroversi ke tu..?.
Seksi wehhh.....!
Pasti tersebar di muka depan akhbar esuk ni
Owh...Imaad rupanya,
mad, lain kali kalau nak selongkar kabinet kasut grandmummy pun,
angkat seluar tu dulu...
Buat malu kompeni jer la....
..

5 comments:

Marina Monroe @Nanie said...

Soooo cute cucu Hani, hihihihi seluar hampir londeh sebab leka nak susun kasut

Akak masih belum dpt bersama cucu, mereka masih dengan hasutan dan bisikkan syaitonnnn, let them be....

Granny Hani said...

kak nanie, fham sgt apa yg kak terpaksa lalui..tambah2 Imaad ni sebaya dgn zara kan. tak per lah kak, Tuhan bersama org yg sabar.

Nurul said...

Untung la grandmummy byk kasut, bole la imaad wat jd mainan..hahaha..gigih siap try bepasang2 kasut tu..imaad..imaad..mcm comel jerr

t.a.t.a said...

Pandai Imaad pilih kasut yang kaler pink eh. Tahu la cuti sekolah, kasut granny semua nya puncuti, tu yang Imaad tolong tak cuti kan ia, kan Imaad kan?

Mak Long a.k.a Kunang-kunang said...

Seronok dia mengemas ker memungah tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...