Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Wednesday, March 23, 2011

Dengan lain perkataan....

Ford Fiesta.
Anak saya tunjukkan kereta ni.
Dia kata lawa.
Dia kata tak mahal mana pun.
Dia kata sesuai untuk ladies.
Dia kata untuk mummy sangat sesuai.
Saya pun rasa camtu jugak.
-Ehem, ehemmm....
-
-
Lawa lah kereta nih.
-
-
-
LAWA lah kereta nih.
-
-
-
Ulang suara,
LAWA LAH KERETA NIH..
-
-
-
-
Ya Allah ya Tuhan ku, semoga 'Big Boss' baca N3 ni..........

10 comments:

Cikgu Jang .. said...

salam....

memanggg sesuaiii...

Ibu n Abah said...

cikgu hani...
saya sokong 100%..
mmg lawa...
buat2lah tinggalkan laptop ni dengan entry ni masa big boss sedang duduk rehat2...
nescaya..esoknya dia dah pergi booking dan 2 minggu lepas tu dah menjalar depan gate....
saya pulak selalu bg hint "Yang, buatlah org terkejut... parking depan rumah..."
verjaya tau....

mykhalis said...

boss beso kalau tak dengar lagik kene tulis lagi besar le jawbnya..kan?

hottest entry di blog khalis :
Transformers real di China

hani@debumelukut said...

cikgu jang,
hehehe...mana tau ...ada rezeki.

hani@debumelukut said...

Ibu dn abah,
entah2 dia buat tak perasan...

hani@debumelukut said...

mykhalis,
lain kali kena tamapl kat pintu peti ais lak.

Makcu B said...

Big Boss pasti akan usahakan.

hani@debumelukut said...

Alah Makcu,
berkenan saja,admirer..seperti kata org, menyayangi tak semestinya memiliki..

Kakzakie said...

Cikgu.... mintalah tunjukkan pulak gambar tu kat big boss. Nasib baik jadi hadiah birthday tahun ini atau ulangtahun perkahwinan....

Kalau kakak tunjuk pun kena tengok dulu poket boss asyik kempes je....

hani@debumelukut said...

Kakzakie,
sama lah kita...kena tgok poket boss jugak kann..buat masa sekarang rasanya nak beli kereta mainan pun kena K.I.V dulu,akhir bulan lah katakannn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...