Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Monday, March 14, 2011

Why Why Why........


Sehari dua ni line tenet macam slow benar..broad band pun tambah2 la tak leh connection nya..Kenapa eh?
Kesan dari Tsunami ke apa?
Maaflah kalau itu andaian bodoh dari saya, tapi saya memang frust betul dgn tenet hari ni.
Benggang
Hot
Gelegak
(Perkataan seterusnya tak di lulus oleh sirim,Sorry)
Nasib baik guna desktop hari ni..
Kalau guna laptop, mau nya terbang keluar ikut tingkap dah tadi..
Acah aje tuuuu....
Kalau main campak2 gitu alamat dengan saya sekali kena campak ikut tingkap..
Huhuhuhuuu...!!!
(Tak takut punnn, tau tak muat tingkap kita nih)
Tau tak per!

6 comments:

Yunus Badawi said...

Kena guna Unifi ni. Barulah laju doh hehehe

hani@debumelukut said...

sdr Yunus Badawi,
Unifi tu kat kl jer ada..dah tu tak mampu pulak.mahal.

roslaini saad said...

malam tadi dengar dalam tv...kesan tsunami memang memberi kesan pada kabel internet dasar laut..( saya pun baru tahu ada kebel dasar laut )so..memang ada gangguan sikit kat line internet

hani@debumelukut said...

pn roslaini,
betul lah tu..

Anonymous said...

muga puan tidak patah hati nak berblogging...

hani@debumelukut said...

anonymous,
insyaallah..hanya blog lah tempat saya mengadu maka di sini lah saya selagi ada kudrat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...