Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Saturday, March 19, 2011

Esuk saya demam...

Hari ni balik ke negeri Isketambola.
Bye bye Om Burger di Ampang Jaya.
Bye bye 'Nasi Mandy'.
Back to normal daily life.
Esuk sekolah dah di buka kembali.
Ambik MC boleh tak GB?
Bukan kerana saya malas mengajar..Rajin sokmo tau!
Tapi esuk kan minggu saya bertugas di perhimpunan.
Saya bab public speaking ni fail!
Cukup takut.
Kalau kena conduct assembly tu mesti gelabah habis laa.
Ucapan tunggang langgang.
Saya rasa lah,
Orang yng boleh pegang mic ni seorang yg gifted.
Dan saya bukan begitu..
Saya sentiasa inferior bila berdepan dgn public.
Prefer duk belakang tabir saja.
Bagi lah kerja apa pun,saya galas asal jangan suruh saya berucap.
Dah tolak, di paksa jugak bila dah di tugaskan.
Apa lagi boleh saya buat?
MC boleh tak ni GB?
Boleh tak?
Boleh tak?

2 comments:

Cikgu Den said...

Mana GB nie.hehehe

hani@debumelukut said...

kalau boleh saya nak lelong tugas hari ni ..Huhuhhuhuuu...!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...