Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Saturday, March 12, 2011

Mee segera

Rasa nak makan mee segera.
Cepat dimasak dan sedap di makan.
Tu kata iklan lama tu.
Suruh anak keluar beli.
Si Anak macam tu lah, nak switch off computer dulu,
mandi dulu,
Hulu hilir hulu hilir dah 20 minit.
Ambik suis kereta, bukak pagar dan at last ke kedai jugak. Paksarela.
10 minit
20 minit
30 minit
40 minit.
-
-
-
-
Kalau saya goreng mee kat rumah pun dah boleh makan dah ni.

8 comments:

kak Erna said...

assalam hani..tak jadi 2 minit nya mee segera tu ye..
mee segera ni..tak boleh terbau tau..bila terbau orang lain makan..terus datang pulak keinginan kita nak makan.

hani@debumelukut said...

Kak erna,
walau tau makan mee segera tidak di galakkan tapi ada masa nya nak sangat makan..macam budak2.

Zuraini Kamal said...

kdg2 bila terasa nak mkn mee; bila beli rasa tak sedap; dlm hati: kalau aku goreng pon sedap lagi!!.. hmmm tak jd beli

miss cloudy said...

salam singgah

roslaini saad said...

ANAK-ANAK SEKARANG SEMUA DAH SEPESEN...LAMBAT BERGERAK DAN SELALU TERKIAL-KIAL....ANAK SAYA PUN SAMA....

hani@debumelukut said...

betul tu pn zuraini..goreng sendiri lagi best.

hani@debumelukut said...

miss cloudy, tq kerana singgah

hani@debumelukut said...

pn roslaini,
dgn anak2 mcm tu lah...sabar jer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...